Siebel Juweliers opent 6 nieuwe winkels in de komende drie maanden

Amsterdam, 9 april 2015

Siebel Juweliers, de toonaangevende juwelier van Nederland, viert de komende maanden maar liefst  zes keer feest. Vandaag opent Siebel Juweliers haar 35e winkel in Sittard, waarna op korte termijn winkels in Lelystad, Barneveld, Alkmaar, Amsterdam Gelderlandplein en Nijmegen worden geopend. Hierdoor stijgt het totaal aantal Siebel Juweliers winkels nog voor deze zomer naar 40. Bij elke nieuwe winkelopening zijn er feestelijke openingsacties en schitterende aanbiedingen.

Siebel Juweliers spreekt van “Een bijzondere en feestelijke periode; met de opening van 6 nieuwe winkels door het hele land in het vooruitzicht, geven we invulling aan onze groeistrategie.” Zij lichten toe zeer trots te zijn op deze winkelopeningen, welke ervoor zorgen dat duizenden extra klanten toegang hebben tot Siebel Juweliers. “Op deze manier kunnen we laten zien dat wij een brede collectie horloges, sieraden, trouw- en relatieringen bieden, waarbij service en klantgerichtheid hoog in ons vaandel staan.”

Met ruim 100 jaar ervaring weet Siebel Juweliers klanten aan zich te binden door de uitgebreide eigen collectie goud en diamant sieraden en het persoonlijke advies van vakkundig personeel. Daarnaast heeft Siebel Juweliers een ruim aanbod aan bekende internationale horloge- en sieradenmerken. Tevens vindt u hier trouwringen van eigen merken, welke exclusief bij Siebel Juweliers verkrijgbaar zijn.

Over Siebel Juweliers
Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met (bijna) 40 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen van gerenommeerde fashion,- en betaalbare luxe merken. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden gecombineerd met de laatste modekleuren. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop.
Meer informatie over Siebel Juweliers is te vinden op www.siebeljuweliers.nl.