Cluse

Minimalistisch en elegant: dat is waar CLUSE voor staat. Een CLUSE horloge straalt niet alleen klasse en stijl uit, maar is ook nog eens heel betaalbaar. Een CLUSE horloge trekt aandacht door de eenvoud van het uurwerk. Je geeft jouw CLUSE makkelijk een make-over door het verwisselen van de horlogebandjes. Zo combineer je jouw trendy horloge met elke stijl.

Rooster Lijst

33 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

33 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

CLUSE HORLOGES

Het verhaal van CLUSE gaat over mensen die schoonheid in eenvoud vinden. Verfijnd, gefocust, weg van afleidingen en gericht op de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Met deze gedachte is CLUSE toegewijd aan het creëren van horloges die elegantie en minimalisme uitstralen. Horloges die er naar streven onderdeel van mensen die zich bewust zijn van hun stijl.

Het hoofdkantoor van het Nederlandse horlogemerk CLUSE is gevestigd in Amsterdam. CLUSE is opgericht in 2013 en is in een recordtijd uitgegroeid tot één van de snelst groeiende horlogemerken ter wereld. CLUSE horloges worden gemaakt met de grootste zorg en oog voor materialen, kwaliteit en stijl. CLUSE horloges zijn verkrijgbaar met een lederen- of stalen horlogeband.

Bekijk hier onze CLUSE collecties: CLUSE La Bohème, CLUSE Minuit, CLUSE Pavane, CLUSE La Roche.

KOOP JOUW CLUSE HORLOGE NU ONLINE!

Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).