Dames ringen

Dames ringen bij Siebel

Bij Siebel Juweliers hebben we een groot aanbod aan mooie dames ringen. Of je nu op zoek bent naar een mooie ring voor je geliefde of naar de perfecte ring voor jezelf, bij Siebel ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij het vinden van een ring die bij jou past en meten de juiste ringmaat voor jou op. 

Goud of zilver, met of zonder diamant? 

Een mooie ring kan dagelijks gedragen worden of bij speciale gelegenheden. Voor een mooie klassieke uitstraling hebben wij de Diamonds by Siebel collectie. Deze ringen voor vrouwen bevatten een mooie diamant en alle sieraden uit de Diamonds by Siebel collectie zijn vervaardigd van 14 karaat goud. Ga jij liever voor een modernere uitstraling? Dan is de nieuwe collectie dames ringen van 24Kae helemaal voor jou! De ringen ontworpen door influencer Kae Sutherland en de gehele collectie valt perfect met elkaar te mixen & matchen! Naast onze collectie gouden dames ringen, hebben we ook een mooi aanbod rose gouden en zilveren ringen. 

Koop jouw damesring bij Siebel Juweliers

Heb jij de ring gevonden die bij jou past? Zorg ervoor dat die zo snel mogelijk jouw kant op komt door hem te bestellen via onze webshop. Hier vind je de gehele collectie dames ringen en profiteer je van gratis verzending vanaf €49,95! Heb jij hulp nodig bij het vinden van de juiste ring of ben je niet zeker over je ringmaat? Kom dan langs in een van onze 46 winkels! Hier helpen onze  collega’s je met het vinden van de perfecte ring.