✓ Gratis bezorging v.a. €59,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

Hoe retourneer ik mijn bestelling?


Jouw retourzending terugsturen met PostNL

 1. Klik op de bovenstaande knop om je retour aan te melden.
 2. Voer je postcode en ordernummer in en volg de stappen.
 3. Pak het artikel in een zo origineel mogelijke staat in, artikelen dienen nieuw, ongedragen en onbeschadigd te zijn om aan de retourvoorwaarden te voldoen, doe de meegeleverde pakbon in de doos en plak jouw, retourlabel, op de doos. Indien je kiest voor de digitale barcode dan kunt u deze bij de vervoerder laten scannen en zal deze het retourlabel uitprinten en op de doos plakken. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
 4. Breng de retourzending binnen het aangegeven termijn naar jouw gekozen pakketpunt. 
 5. Wanneer jouw retourzending bij ons is ontvangen zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Het aankoopbedrag excl. een kleine bijdrage van 1,95 in de gemaakte verzendkosten wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, teruggestort op de rekening waarmee de betaling is voltooid, tenzij je het volledige bedrag betaald hebt met een cadeau kaart van Siebel Juweliers. In dat geval ontvang je voor het bedrag wat betaald is met een cadeau kaart, retour op de cadeau kaart die gebruikt is tijdens de aankoop. (Let wel op heb je de cadeau kaart niet meer in je bezit laat het ons dan tijdig weten). Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen. 

 

Jouw retourzending gratis retour sturen via onze winkels

 1. Print het retourformulier uit en vul deze in. 
  Klik hier voor het retourformulier!
 2. Dit formulier, de webshop kassabon en het artikel in een zo origineel mogelijke staat neem je mee naar de winkel. In de winkel kan het product ingeleverd worden. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, teruggestort op de rekening waarmee de betaling is voltooid. Tenzij je het volledige bedrag betaald hebt met een cadeau kaart van Siebel Juweliers. In dat geval ontvang je voor het bedrag wat betaald is met een cadeau kaart, retour op de cadeau kaart die gebruikt is tijdens de aankoop. (Let op!!!  Heb je de cadeau kaart niet meer in je bezit laat het ons dan tijdig weten).
  Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen.* 


*Let op: een in de webshop gekocht geretourneerd artikel wordt niet terugbetaald in de winkel. Het bedrag wordt vanuit onze webshop gecrediteerd. 
*Let op: artikelen dienen nieuw, ongedragen en onbeschadigd te zijn om aan de retourvoorwaarden te voldoen. Klik hier voor de uitgebreide retourvoorwaarden. 

 **Losse orders (met verschillende ordernummers) worden apart behandeld en mogen niet gezamenlijk geretourneerd worden.

Klik hier voor de uitgebreide retourvoorwaarden.