Yes! Ontvang de 2e TROUWRING VAN ONS CADEAU bij aankoop van een paar trouwringen!*

Willen jullie een onvergetelijke trouwring- of verlovingsring aankoop ervaring?
Dat kan! maak hier onder een afspraak en geniet van een unieke VIP behandeling in een van onze mooie winkels. Maak online een afspraak en je wordt zo snel mogelijk teruggebeld om de afspraak verder af te stemmen. Staat jouw winkel er niet tussen? Je kunt altijd telefonisch contact opnemen met de winkel in jouw buurt.

Tot snel!

Trouwringafspraak

* Vereiste velden

Bouchard trouwringen
Bouchard
De trouwringen van Bouchard ontwerp je helemaal naar eigen smaak. Gemaakt van 14 of 18 karaat goud, platina of palladium. Bekijk de collectie in onze trouwringconfigurator.
 
Desiree trouwringen
Desiree
Desiree is het populairste trouwringenmerk van ons land, met keuze uit 14 en 18 karaat wit-, geel- of roségoud. Glanzend of mat, met of zonder diamant. Bekijk hier de collectie.
 
Martinshof trouwringen
Martinshof
Voor nog meer luxe is er het exclusieve merk Martinshof. De 14 en 18 karaat gouden ringen zijn extra zwaar en voorzien van verfijnde details. Bekijk hier de collectie.

* lees hier de actievoorwaarden

Maak een afspraak voor trouwringen bij 1 van onze vestigingen

Een trouwring is een prachtige uiting van jullie liefde voor elkaar en het plannen van jullie trouwdag is een bijzondere en romantische tijd. Met meer dan 100 jaar ervaring en onze specialisatie in trouwringen, kunnen we ervoor zorgen dat jullie dit speciale moment voor altijd kunnen koesteren. Zo hebben we verschillende soorten trouwringen:

Welke merken trouwringen heeft Siebel?

De trouwringen van Siebel Juweliers zijn te bestellen in 14- of 18-karaats geelgoud, witgoud, palladium of platina. Het ligt er maar net aan wat jullie persoonlijke smaak en stijl is! Onze gouden trouwringen worden altijd geleverd met een rhodium laag, deze kan naar verloop van tijd vervagen waardoor je trouwring iets minder zal blinken. Witgouden trouwringen kunnen hiermee ook een gelige gloed krijgen. Je kan de trouwringen natuurlijk altijd bij ons opnieuw laten rhodineren. Willen jullie het liefste platina trouwringen? Dan kunnen we dit op aanvraag voor jullie bestellen, hier zijn alleen geen fysieke voorbeelden van in de winkels. Alle trouwringen worden na jullie bestelling met de hand gemaakt, zo kun je bijna alles in de ringen naar jullie smaak aanpassen en hebben jullie echte unieke ringen gemaakt voor jullie speciale liefdesverhaal.

Bouchard trouwringen

Siebel Juweliers is de exclusieve leverancier van Bouchard trouwringen. In deze prachtige trouwringen collectie zijn duizenden keuzemogelijkheden. Bij Bouchard kies je voor traditie, een elegante vormgeving en het hoogste draagcomfort. Verder kies je zelf het materiaal van de trouwringen. Bouchard trouwringen kan je bestellen in 18-karaats, 14-karaats geelgoud, naturel witgoud, roségoud, en ook in het prachtige edelmetaal platina dat altijd zijn schitterende zilverwitte kleur behoudt.

Desiree trouwringen

Siebel Juweliers is ook de exclusieve leverancier van de Desiree trouwringen. Desiree biedt een bijna oneindige keuze uit gladde en bewerkte ringen. In 14-karaats witgoud, geelgoud of roségoud, of zelfs een verrassende combinatie daarvan. Glanzend gepolijst of subtiel gematteerd. Met of zonder diamant. Zo vinden jullie binnen de collectie van Desiree altijd precies de ringen die aansluiten bij jullie smaak en die perfect zullen passen bij jullie eigen liefdesverhaal.

Martinshof trouwringen

Siebel Juweliers is de exclusieve leverancier van Martinshof trouwringen. Als jullie gaan trouwen, verdient jullie liefde het allerbeste. De luxe trouwringen van Martinshof worden uit hoogwaardig goud gemaakt en gezet met hoge kwaliteit briljant geslepen diamant. Ook garanderen wij optimaal draagcomfort. Martinshof trouwringen zijn het symbool voor jullie oneindige liefde.

Maak een afspraak en koop jouw Siebel trouwringen

Bezoek één van onze winkels voor een professioneel advies of kijk aanvullend online en zie meteen hoe jullie droomtrouwringen eruit komen te zien. In deze trouwring configurator kunnen jullie ook alvast kijken wat voor soort breedte, afwerking en diamant zetting jullie zouden wensen. Hebben jullie al een beetje georiënteerd en zijn jullie klaar om langs een van onze winkels te komen? Maak dan snel jullie trouwring afspraak via het formulier. Jullie kunnen zelf de winkel selecteren en een voorkeur voor een tijd aangeven. De trouwringenspecialist in de winkel laat jullie dan weten of dit mogelijk is en verwelkomt jullie graag zo snel mogelijk!

Alkmaar
Almere
Amersfoort
Amstelveen
Amsterdam
Apeldoorn
Arnhem
Den Bosch
Den Haag
Deventer
Enschede
Goes
Groningen
Heerlen
Hofoddorp
Leeuwarden
Leiden
Leidschendam
Lelystad
Lisse
Middelburg
Nijmegen
Roermond
Roosendaal
Rotterdam
Sittard
Tilburg
Utrecht
Weert
Zoetermeer
Zwolle