Trouwringen

Siebel laat jouw trouwdag schitteren!

Trouwringen zijn kleine herinneringen van jullie grootste momenten. Ze zijn ervoor gemaakt om jullie verbintenis, jubilea, gezamenlijke dromen en een leven samen te eren. Onze trouwringen zijn er in veel verschillende soorten en maten, van een modern tot een klassiek design. Elk met een eigen persoonlijkheid. 

Sinds 1912 betrokken bij de mooiste liefdesverhalen.

 

Bouchard trouwringenDesiree trouwringenMartinshof trouwringen
BouchardDesiree Martinshof
Bouchard is onze mooie trouwringen collectie met duizenden keuzemogelijkheden. Bij Bouchard kies je voor traditie, een elegante vormgeving en het hoogste draagcomfort. Lees meer.Desiree biedt een bijna oneindige keuze uit gladde en bewerkte ringen. In 14 kt. wit-, geel- en rosé goud, of een verrassende combinatie daarvan. Glanzend gepolijst of subtiel gematteerd. Met of zonder diamant. Lees meer.Als jullie gaan trouwen, verdient jullie liefde het allerbeste. Bij Martinshof worden alle trouwringen uit 14 kt. of 18 kt. goud gemaakt en gezet met hoge kwaliteit briljant. Ook garanderen we een optimaal draagcomfort. Lees meer.

 

Neem alvast een kijkje in onze ring configurator of kom snel naar één van onze vele winkels voor een persoonlijk en betrouwbaar advies.