Winkels & Openingstijden
  • Gratis bezorging v.a. €59,95
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis retourneren in de winkels
Klantenservice

Ontwerp jullie droomringen en krijg de 2e trouwring CADEAU!


Bij aankoop van een paar trouwringen uit de collecties: Bouchard, Desiree en Martinshof.

Een bijzonder en onvergetelijk moment, het uitzoeken van jullie trouwringen! Onze specialisten staan klaar om jullie alle mogelijkheden te laten zien en te adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Wanneer willen jullie langs komen? Geef hier je voorkeur aan en we nemen zo snel mogelijk contact op om de afspraak te bevestigen. Tot snel!

Siebel Juweliers, memories for a lifetime!

Trouwringafspraak

Het unieke aan de trouwringen collectie van Bouchard? Je ontwerpt de trouwringen helemaal zelf naar jullie persoonlijke stijl en smaak! 

Desiree is al generaties lang het populairste trouwringenmerk van ons land, bekend om haar unieke ontwerpen en kwaliteit.
Luxe en comfort samen in één ring, Martinshof! Trouwringen die ontworpen zijn met oog voor detail en exclusieve uitstraling.
* lees hier de actievoorwaarden

Kom langs of maak hier een afspraak bij één van onze vestigingen!


Het plannen van jullie trouwdag is een bijzondere en romantische tijd, trouwringen zijn een prachtige uiting van jullie liefde voor elkaar en staan de rest van jullie leven voor verbintenis. Met ruim 100 jaar ervaring en keuze uit meer dan 30.000 verschillende mogelijkheden zijn wij de specialist in het uitzoeken van trouwringen. Onze specialisten zorgen er voor dat jullie dit speciale moment voor altijd kunnen koesteren!

Welke merken trouwringen heeft Siebel?

De trouwringen van Siebel Juweliers zijn te bestellen in 14- of 18-karaats geelgoud, witgoud, palladium of platina. Het ligt er maar net aan wat jullie persoonlijke smaak en stijl is! Onze gouden trouwringen worden altijd geleverd met een rhodium laag, deze kan naar verloop van tijd vervagen waardoor je trouwring iets minder zal blinken. Witgouden trouwringen kunnen hiermee ook een gelige gloed krijgen. Je kan de trouwringen natuurlijk altijd bij ons opnieuw laten rhodineren. Willen jullie het liefste platina trouwringen? Dan kunnen we dit op aanvraag voor jullie bestellen, hier zijn alleen geen fysieke voorbeelden van in de winkels. Alle trouwringen worden na jullie bestelling met de hand gemaakt, zo kun je bijna alles in de ringen naar jullie smaak aanpassen en hebben jullie echte unieke ringen gemaakt voor jullie speciale liefdesverhaal.

Bouchard trouwringen

In deze prachtige trouwringen collectie zijn duizenden keuzemogelijkheden. Bij Bouchard kies je voor traditie in vormgeving en je eigen finishing touch. Bouchard trouwringen kan je bestellen in 18-karaats, 14-karaats geelgoud, naturel witgoud, roségoud, en ook in het prachtige edelmetaal platina dat altijd zijn schitterende zilverwitte kleur behoudt.

Desiree trouwringen

Siebel Juweliers is ook de exclusieve leverancier van de Desiree trouwringen. Desiree biedt een bijna oneindige keuze uit gladde en bewerkte ringen. In 14-karaats witgoud, geelgoud of roségoud, of zelfs een verrassende combinatie daarvan. Glanzend gepolijst of subtiel gematteerd. Met of zonder diamant. Zo vinden jullie binnen de collectie van Desiree altijd precies de ringen die aansluiten bij jullie smaak en die perfect zullen passen bij jullie eigen liefdesverhaal.

Martinshof trouwringen

Siebel Juweliers is de exclusieve leverancier van Martinshof trouwringen. Als jullie gaan trouwen, verdient jullie liefde het allerbeste. De luxe trouwringen van Martinshof worden uit hoogwaardig goud gemaakt en gezet met hoge kwaliteit briljant geslepen diamant. Ook garanderen wij optimaal draagcomfort. Martinshof trouwringen zijn het symbool voor jullie oneindige liefde.


Ontwerp jullie droomringen met onze trouwring configurator

Bezoek één van onze winkels voor een professioneel advies of kijk aanvullend online en zie meteen hoe jullie droomtrouwringen eruit komen te zien. In onze trouwring configurator kunnen jullie samen alvast kijken wat voor soort breedte, afwerking en diamant zetting jullie zouden wensen. Hebben jullie al een beetje georiënteerd en zijn jullie klaar om langs één van onze winkels te komen? Maak dan snel jullie trouwring afspraak via het formulier. Jullie kunnen zelf de winkel selecteren en een voorkeur voor een tijd aangeven. De trouwringenspecialist in de winkel laat jullie dan weten of dit mogelijk is en verwelkomt jullie graag zo snel mogelijk!


Alkmaar
Almere
Amersfoort
Amstelveen
Amsterdam
Apeldoorn
Arnhem
Breda
Den Bosch
Den Haag
Deventer
Eindhoven
Enschede
Goes
Groningen
Haarlem
Heerlen
Hoofddorp
Hoorn
Leeuwarden
Leiden
Leidschendam
Lelystad
Lisse
Maastricht
Middelburg
Nijmegen
Roermond
Roosendaal
Rotterdam
Sittard
Tilburg
Utrecht
Venlo
Weert
Zoetermeer
Zaandam
Zwolle


Trouwringen van Goud

Geelgouden trouwringen zijn al eeuwenlang een symbool van eeuwige liefde en trouw. Hoewel de ontwerpen door de jaren heen zijn veranderd, blijft geelgoud het klassieke materiaal voor trouwringen. Vandaag de dag vindt u bij Siebel Juweliers zowel eenvoudige, elegante als opvallende geelgouden ringen. Geelgoud ontstaat door een legering van goud met zilver en koper, wat zorgt voor zijn karakteristieke warme tint en de benodigde hardheid voor dagelijks gebruik. 

Siebel Juweliers biedt deze prachtige ringen aan in verschillende zuiverheden, zoals 14 en 18 karaat. Geelgouden ringen zijn veelzijdig en kunnen zowel romantisch als modern zijn, waardoor ze perfect zijn voor elke huwelijksbelofte. Een geelgouden trouwring blijft een tijdloze klassieker die elke dag opnieuw de diepe verbondenheid met uw partner uitdrukt.

Trouwringen van Rosegoud

Roodgouden ringen krijgen hun unieke kleur door de legering van goud met een hoog percentage koper. Daarnaast bevatten deze ringen kleine hoeveelheden zink en zilver. De warme kleur is bijzonder geschikt voor lichtere huidtypes. Roodgouden sieraden zijn geliefd in oosterse landen en hebben ook in Europa aan populariteit gewonnen vanwege hun unieke uitstraling. Bij Siebel Juweliers zijn roodgouden trouwringen verkrijgbaar in 14 en 18 karaat. Elk paar voelt de liefde voor elkaar als een uniek geschenk, en dit kan perfect worden uitgedrukt door ringen van deze karakteristieke legering

Trouwringen van witgoud

De wit-zilverachtige glans van witgouden trouwringen spreekt veel stellen aan. Deze mooie kleuring ontstaat door de toevoeging van palladium en een kleine hoeveelheid zilver aan het goud. Het resultaat is een zachte tint die er modern en stijlvol uitziet. Bij Siebel Juweliers zijn witgouden trouwringen verkrijgbaar in 14 en 18 karaat en kan je kiezen voor natuurlijk witgoud of witgoud.

Een gewaardeerd kenmerk van witgoud is de duurzaamheid. Bovendien is dit materiaal uitstekend geschikt om bijvoorbeeld diamanten goed tot hun recht te laten komen, omdat de subtiele kleur van het witgoud de fonkelende stenen niet overheerst. Witgoud wordt daarom vaak gecombineerd met andere edelmetalen voor bicolor of tricolor ringen. Als u graag sieraden in verschillende kleuren draagt, is witgoud een uitstekende keuze omdat u uw andere sieraden niet hoeft af te stemmen op uw trouwring. De duurzaamheid van witgouden ringen zorgt ervoor dat ze, net als een goed huwelijk, vele jaren meegaan.

 

Platina trouwringen

Veel koppels worden verliefd op de duurzame platina ringen, wetende dat ze een leven lang meegaan. Platina vertoont zelfs na jaren nauwelijks gebruikssporen en slijt nauwelijks tijdens dagelijks gebruik. De wit-zilveren kleur van platina straalt exclusiviteit uit. De hoge dichtheid van het materiaal maakt het bijzonder sterk. Siebel Juweliers biedt platina trouwringen in Pt950 zuiverheidsgraad aan. Kleine hoeveelheden andere metalen zoals koper, zink, wolfraam, ruthenium en zilver worden vaak toegevoegd om de stevigheid te vergroten. Deze ringen zijn nauwelijks vatbaar voor corrosie en overtuigen met hun edele wit, dat zich uitstekend laat polijsten tot een hoge glans.

Palladium trouwringen

Palladium ringen vallen op door hun duurzaamheid en betaalbaarheid. Dit edele materiaal werd in 1803 ontdekt en maakt deel uit van de platinagroep. Palladium staat bekend om zijn hoge kleurechtheid en lage krasgevoeligheid. Bij dagelijks gebruik behouden uw palladium trouwringen hun prachtige glans. Siebel Juweliers biedt palladium ringen in de zuiverheidsgraad Pd500, die een hoge waarde uitstralen met hun wit-zilveren glans. Palladium ringen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, van klassiek tot modern, discreet tot extravagant. Deze ringen bevestigen uw liefde en herinneren u dagelijks aan de sterkte van uw wederzijdse trouw.

Trouwringen Bicolor

Siebel Juweliers biedt u de mogelijkheid om uw twee favoriete kleuren in één sieraad te combineren. Onze bicolor trouwringen, zoals trouwringen van witgoud met roodgoud of witgoud met geelgoud, combineren twee prachtige elementen tot iets unieks en nieuws. Net zoals in een huwelijk, verbinden de materialen zich met elkaar, terwijl ze hun eigen individualiteit behouden. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen hoe deze verbinding moet worden gemaakt: eenvoudig of met opvallende details zoals treden, groeven of diamanten. Je verbeelding kent geen grenzen bij het creëren van een symbool dat het karakter van jouw geliefde perfect weergeeft. Neem een kijkje in onze trouwring collectie van het merk Martinshof voor bicolor trouwringen.

Stel je droomringen samen

Wist je dat je bij Siebel Juweliers je eigen trouwringen set kan samenstellen? Kies je voor een hoogglanzende afwerking? Wel of geen diamant? Met 30.000 verschillende mogelijke variaties, garanderen wij dat de perfecte trouwring ertussen zit! Stel je droomringen samen met onze trouwring configurator.

Hoe bepaal je de maat van jouw trouwringen?

Een van de meest voorkomende vragen die we krijgen van verloofde stellen in onze 48 winkels is: "Wat is de ringmaat van mijn partner?" Het is een scenario dat zich regelmatig afspeelt: een bezoek aan een Siebel-winkel door iemand die binnenkort gaat trouwen of zijn of haar partner ten huwelijk gaat vragen. Maar er is een 'groot probleem': ze weten niet welke ringmaat hun partner heeft. Gelukkig zijn wij bij Siebel met meer dan 100 jaar ervaring experts op het gebied van trouwringen en hebben we eenvoudige oplossingen paraat. Klik hier om gemakkelijk je ringmaat op te meten.

Aan welke hand draag je een trouwring?

In het kort: je mag zelf bepalen aan welke hand je je trouwring draagt! Er is geen strikte regel voor de juiste manier om een trouwring te dragen. Hoewel de meeste mensen hun trouwring aan de ringvinger dragen, verschilt het per land en geloof aan welke hand dit gebruikelijk is. Het dragen van de trouwring aan de linkerhand komt oorspronkelijk van de Oude Egyptenaren. Zij geloofden dat de linker ringvinger via een ader, die ze de 'ader der liefde' of 'vena amoris' noemden, direct verbonden was met het hart.