Yes! Ontvang NU de 2e trouwring van ons cadeau bij aankoop van een paar trouwringen!*

Gaan jullie trouwen en willen jullie een onvergetelijke trouwring aankoop ervaring?

Dat kan nu, op ons hoofdkantoor in Amsterdam ontvangen wij jullie graag in zeer besloten kring.

Jullie zullen advies krijgen van een van onze beste trouwring specialisten die jullie zal begeleiden met het samen stellen en passen van jullie ringen.

Geniet nu van deze unieke VIP behandeling, maak online een afspraak en je wordt nog dezelfde dag teruggebeld!

Uiteraard dragen wij mondkapjes en houden wij ons strikt aan alle regels die door het RIVM zijn voorgeschreven m.b.t. hygiëne en veiligheid.

Er is mogelijkheid tot gratis parkeren voor de deur en er zal een leuke attentie voor jullie klaarstaan en.. de 2e trouwring krijgen jullie van ons cadeau!


Trouwringafspraak

* Vereiste velden

Uiteraard nemen wij alle voorschriften van het RIVM in acht, houden wij de veilige afstand van 1.5 meter, gebruiken speciale handschoenen en desinfecterende gel. 

Bouchard trouwringenDesiree trouwringenMartinshof trouwringen
BouchardDesiree Martinshof
De trouwringen van Bouchard ontwerp je helemaal naar eigen smaak. Gemaakt van 14 of 18 karaat goud, platina of palladium. Bekijk de collectie in onze trouwringconfigurator.Desiree is het populairste trouwringenmerk van ons land, met keuze uit 14  en 18 karaat wit-, geel – of roségoud. Glanzend of mat, met of zonder diamant. Bekijk hier de collectie.Voor nog meer luxe is er het exclusieve merk Martinshof. De 14 en 18 karaat gouden ringen zijn extra zwaar en voorzien van verfijnde details. Bekijk hier de collectie

* lees hier de actievoorwaarden