Oorhangers

Oorhangers bij Siebel Juweliers

Oorhangers zijn dé ideale toevoeging aan een outfit en het maakt jouw look helemaal compleet. Van luxe diamanten tot subtiele oorhangers, bij Siebel Juweliers hebben we een grote collectie stijlvolle oorhangers, zodat je altijd iets vindt wat bij je past.

Mooie oorhangers voor iedereen

Het kan lastig zijn om de perfecte oorhangers te vinden. Ben je opzoek naar iets specifieks voor een feestje of zoek je meer naar oorringen met een hanger die je dagelijks kunt dragen? Dan moet je ook nog gaan afwegen of het zilveren of gouden hangertjes oorbellen worden? Het is belangrijk dat je de juiste keuze maakt en dat je je goed voelt bij wat je draagt. Misschien kan het onderstaande lijstje je helpen.

Groot scala aan merken

Bij Siebel hebben we een breed scala aan oorhangers van bekende merken als Salvatore Plata, TI SENTO - Milano en Bronzallure. Ook hebben we oorhangers van onze eigen merken Gold by Siebel en Diamonds by Siebel. Zo weten we zeker dat er voor iedereen de perfecte oorhangers te vinden zijn. 

Koop je oorhangers bij Siebel Juweliers

Een paar mooie oorhangers gevonden? Kom langs in een van onze 45 winkels om ze in het echt te bekijken of bestel gemakkelijk via onze webwinkel. Hier vind u een mooi overzicht van oorhangers in de collectie van Siebel. Ook bieden wij gratis bezorging vanaf €49,95.  Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg met het vinden van de perfecte oorhangers.

Oorhangers