Tommy Hilfiger horloges

Het Amerikaanse merk Tommy Hilfiger staat met name bekend om zijn kledinglijnen. Naast kledinglijnen heeft het merk een brede collectie aan Tommy Hilfiger horloges. De horloges van Tommy Hilfiger hebben een modieus, sportief en tijdloos karakter, waardoor u jarenlang plezier heeft van uw Tommy Hilfiger horloge.

Rooster Lijst

47 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

47 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

TOMMY HILFIGER HORLOGES

Het Amerikaanse horlogemerk Tommy Hilfiger sluit haar horlogelijn perfect aan op haar beter bekende kledinglijnen. Horloges van Tommy Hilfiger zijn sportief, modieus en tijdloos. Hierdoor kan jouw Tommy Hilfiger jaren mee! Siebel juweliers biedt u Tommy Hilfiger dameshorloges en Tommy Hilfiger herenhorloges aan.

DAMESHORLOGE VAN TOMMY HILFIGER

De dameshorloges van Tommy Hilfiger beschikken veelal over mixen van kleuren. Ben jij op zoek naar een trendy horloge die bij elke look past? Dan is een Tommy Hilfiger horloge echt iets voor jou!

HERENHORLOGE VAN TOMMY HILFIGER

De herenhorloges van Tommy Hilfiger beschikken over een leren, stalen of siliconen band. De horloges zijn eigentijds en kunnen dus jaren mee! Het zijn horloges met strakke designs met een sportieve look. De Tommy Hilfiger horloges zijn zeer populair!

ONDERHOUD VAN TOMMY HILFIGER HORLOGES

Siebel Juweliers voorziet u graag van het juiste advies omtrent het onderhoud van de Tommy Hilfiger horloges. Op de eerste plaats willen wij u er op wijzen dat een horloge slecht bestand is tegen heet water. De hete temperatuur van bijvoorbeeld de kraan, het bad of de sauna kan zorgen voor een vervorming van kastonderdelen. Hiermee kan de afdichtende werking van de pakkingen verloren gaan. Wanneer de Tommy Hilfiger horloges regelmatig worden blootgesteld aan water, adviseren wij klanten om het horloge jaarlijks te laten controleren op waterdichtheid.

WINKELEN BIJ SIEBEL JUWELIERS

Siebel Juweliers hecht veel waarde aan klanttevredenheid en informeert daarom de consument tijdig over onze services, retour policy en betalingsmogelijkheden. Mocht u uiteindelijk niet tevreden zijn over één van onze Tommy Hilfiger horloges dan biedt Siebel Juweliers u de mogelijkheid om het horloge binnen zeven dagen te ruilen. U ontvangt vervolgens een cadeaukaart dat in al onze vestigingen te besteden is. Heeft u vragen over het retourneren van uw Tommy Hilfiger horloge? Neem dan gerust contact met ons op.

KOOP UW TOMMY HILFIGER HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Tommy Hilfiger de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Uw bestellingen zijn ook gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399(maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).