Citizen horloges

Het horlogemerk Citizen is sinds de oprichting in 1918 de grenzen voortdurend aan het verleggen van wat er op technologisch gebied haalbaar is binnen haar uurwerken. Citizen heeft dan ook een lange lijst met ‘de eerste ter wereld’ toepassingen.

Dameshorloges | Herenhorloges

Rooster Lijst

48 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

48 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

CITIZEN HORLOGES

Citizen horloges zijn al jaren de best verkochte Japanse horloges ter wereld! In de jaren 80 werd Citizen Watches erg populair door de bekende quartz uurwerken. Dit waren de eerste quartz horloges met een batterij. Citizen horloges heeft zich de afgelopen jaren op het gebied van uurwerken als een van de grootste innovatieve merken getoond. Je kunt de Citizen horloges herkennen aan de unieke Eco-Drive systemen en aan haar sportieve designs. De Eco-drive horloges draaien volledig op zonnelicht of kunstmatig licht en zullen nooit een batterij nodig hebben.
Siebel juweliers heeft Citizen dameshorloges en Citizen herenhorloges in de collectie.

DAMESHORLOGE VAN CITIZEN

De Citizen dameshorloges zijn voorzien van een stalen band en beschikken over een elegant design. Hun uurwerken hebben dan ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Siebel heeft zowel gouden als zilveren horloges van Citizen.

HERENHORLOGE VAN CITIZEN

De Citizen herenhorloges hebben een titanium band of een leren band. Citizen horloges heeft voor een ieder wat wils. Citizen beschikt over sportieve en elegante modellen. Citizen probeert constant de grenzen te verleggen op het gebied van technologische horloges.

KOOP UW CITIZEN HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Citizen de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).