Citizen horloges

Rooster Lijst

55 product(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

55 product(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

CITIZEN
Het innoverende horlogemerk Citizen is sinds de oprichting in 1918 de grenzen voortdurend aan het verleggen van wat er op technologisch gebied haalbaar is binnen haar uurwerken. Daar scoort Citizen hoog mee en waren zij met vele toepassingen als eerste ter wereld. Citizen heeft dan ook een lange lijst met ‘de eerste ter wereld’ toepassingen.

CITIZEN HORLOGES
Citizen is al jaren het best verkochte Japanse horlogemerk ter wereld! In de jaren ‘80 werd Citizen erg populair door de bekende quartz uurwerken. Dit waren de eerste quartz horloges met een batterij. De afgelopen jaren is Citizen uitgegroeid tot één van de grootste innovatieve merken op het gebied van uurwerken. Je kunt de horloges herkennen aan de unieke Eco-Drive systemen en aan haar sportieve designs. De Eco-drive horloges draaien volledig op zonnelicht of kunstmatig licht en zullen nooit een batterij nodig hebben.

Bekijk hier onze Citizen dameshorloges en Citizen herenhorloges.

CITIZEN DAMESHORLOGE
De Citizen dameshorloges zijn voorzien van een stalen band en beschikken over een elegant design. De uurwerken hebben dan ook een goede prijs-kwaliteitverhouding. Siebel heeft zowel gouden als zilveren horloges van Citizen.

CITIZEN HERENHORLOGE
De Citizen herenhorloges hebben een titanium- of leren horlogeband. Citizen heeft voor ieder wat wils. Zij beschikken over sportieve en elegante modellen, waarbij zij constant proberen te innoveren op het gebied van technologische horloges.

KOOP JOUW CITIZEN HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 00