✓ Gratis bezorging v.a. €59,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

Gouden sieraden

Filter

Gouden sieraden van Siebel Juweliers 

Stralen met een mooi gouden sieraad? Bij Siebel Juweliers ben je aan het juiste adres. Met een groot aanbod aan gouden sieraden voor zowel dames als heren, kan jij altijd een sieraad uitzoeken wat perfect bij jou of jouw partner past. Wij verkopen we verschillende bekende merken als: Minimalistic Gold, Redore en ons eigen merk Gold By Siebel.


Soorten goud sieraden

Goud is een edelmetaal wat miljoenen jaren geleden diep in de aardkorst is ontstaan. Goud is van nature zacht. Om het steviger te maken wordt het vaak vermengd met een ander materiaal, bijvoorbeeld zilver. Het aantal karaat staat voor hoeveel puur goud er in het sieraad aanwezig is. Bij Siebel Juweliers verkopen we niet alleengeelgoud, maar ook rosegoud en witgoud. Ook bent u bij Siebel aan het juiste adres voor sieraden met een gouden laagje, dit wordt ook wel verguld goud genoemd. Deze sieraden zijn gemaakt van staal of zilver en bevatten een dun laagje goud..


Gouden sieraden kopen bij Siebel Juweliers

Siebel juweliers heeft voor iedereen het perfecte sieraad. Van gouden ringen en armbanden tot kettingen en oorbellen. 

Heb je interesse in de gouden sieraden van Siebel Juweliers? Kom langs in een van onze 47 winkels door heel Nederland of bestel je sieraden online via onze webwinkel, hier vind je alle sieraden in één overzicht en bieden we gratis bezorging vanaf €49,95.  Heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het zoeken naar het perfecte gouden sieraad.