Diesel horloges

De horloges van het modemerk Diesel zijn te herkennen aan de stoere en robuuste uitstraling. Een Diesel horloge is een kwalitatief horloge dat jarenlang mee zal gaan. Met een Diesel horloge om uw pols bent u onderscheidend ten opzichte van al uw vrienden en kunt u uw persoonlijkheid goed naar voren laten komen.

Rooster Lijst

24 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

24 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

DIESEL HORLOGES

Diesel is ooit begonnen als een bedrijf gericht op kleding van sterke kwaliteit. Tegenwoordig heeft Diesel dit doorgetrokken in tassen, armbanden en horloges. Diesel horloges zijn voorzien van een stoer en robuust design. Diesel horloges zijn hierin onderscheidend en Diesel horloges zijn van zeer goede kwaliteit. Diesel richt zich vooral op herenhorloges. Diesel horloges worden veelal gedragen door mannen met een eigen stijl, out of the box denkend en mannen die houden van stoere horloges. Diesel ontwerpt deze stoere designs en gebruikt mooie materialen om horloges op een unieke manier samen te stellen.

HERENHORLOGE VAN DIESEL

Siebel heeft een ruime collectie aan Diesel horloges. De horloges van Diesel hebben een een robuuste, industriële uitstraling. Van klassieke roestvrij stalen banden tot strakke leren banden. De horloges worden gekenmerkt door hun mechanische functies. Heb jij een moderne look? En nog steeds op zoek naar een horloge voor jouw look? Wil jij ook meerdere tijdzones kunnen instellen op jouw horloge? Bekijk dan hier de Diesel collectie.

KOOP UW DIESELHORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Diesel de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399(maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).