Seiko horloges

Rooster Lijst

117 product(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

117 product(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

SEIKO
Seiko is één van de oudste horlogemerken binnen de horlogebranche; in 1881 is Seiko begonnen met het maken van klokken en zakhorloges. Inmiddels is Seiko wereldleider op het gebied van innovatie in de horlogemarkt. Deze horloges zijn bijzonder stijlvol qua ontwerp met klassieke en elegante damesmodellen of sportieve en stoere herenmodellen. 

SEIKO HORLOGES
Seiko bestaat al ruim 135 jaar en is daarmee één van de oudste horlogemerken ter wereld. Zo is Seiko ooit begonnen met het maken van klokken en zakhorloges. Seiko is al die jaren constant voorloper geweest in het innoveren op de horlogemarkt. Seiko onderscheidt zich op het gebied van technische horloges met hun designs.

Bekijk hier onze collectie Seiko dameshorloges en Seiko herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN SEIKO
Seiko dameshorloges beschikken veelal over quartz uurwerken. Het merk heeft veel variërende modellen. Zo zijn de verschillende Seiko dameshorloges voorzien van prachtige leren, stalen, titanium en keramieken banden.

HERENHORLOGE VAN SEIKO
Bij Seiko heeft men passie voor perfectie. Op het gebied van technische horloges heeft Seiko geweldige herenhorloges. Zo bedacht Seiko het quartz uurwerk. Seiko herenhorloges zijn stijlvol en de meest innoverende horloges in de horlogebranche. Seiko beschikt over een eigen stijl en is bedoeld voor de zelfverzekerde man met een sportieve tot zakelijke stijl.

KOOP JOUW SEIKO HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 00