Seiko horloges

Seiko is één van de oudste horlogemerken binnen de horlogebranche; in 1881 is Seiko begonnen met het maken van klokken en zakhorloges. Inmiddels is Seiko wereldleider op het gebied van innovatie in de horlogemarkt. Deze horloges zijn bijzonder stijlvol qua ontwerp met klassieke en elegante modellen.

Rooster Lijst

1-48 van 96

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

1-48 van 96

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

SEIKO HORLOGES

Seiko bestaat al 135 jaar en is daarmee een van de oudste horlogemerken ter wereld. Zo is Seiko ooit begonnen met het maken van klokken en zakhorloges. Seiko is al die jaren constant voorloper geweest in het innoveren op de horlogemarkt. Seiko onderscheidt zich op het gebied van technische horloges met hun designs. Siebel juweliers biedt u Seiko dameshorloges en Seiko herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN SEIKO

Seiko dameshorloges beschikken veelal over quartz uurwerken. Seiko heeft veel variërende modellen. Seiko dameshorloges zijn voorzien van prachtige leren, stalen, titanium en keramieken banden. Seiko komt jaarlijks met nieuwe innoverende horloges op de markt.

HERENHORLOGE VAN SEIKO

Bij Seiko heeft men passie voor perfectie. Op het gebied van technische horloges heeft Seiko geweldige herenhorloges. Zo bedacht Seiko het quartz urenwerk. Seiko herenhorloges zijn stijlvol en de meest innoverende horloges in de horlogebranche. Seiko beschikt over een eigen stijl en is bedoeld voor de zelfverzekerde man met een eigen stijl

KOOP UW SEIKO HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Seiko de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Uw bestellingen zijn ook gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399(maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).