Schakelarmbanden

Schakelarmbanden bij Siebel Juweliers

De grove schakels in een schakelarmband zorgen voor een stoere uitstraling bij zowel man als vrouw. Ben jij het type wat meer van wat subtielere gouden schakels houdt? Ook dan ben je bij Siebel Juweliers aan het juiste adres. Siebel biedt een brede collectie aan schakelarmbanden voor man en vrouw. Zo zit er voor iedereen een mooie schakelarmband bij. 

Wat voor stijl kies jij?

De keuze voor een armband met schakels is eindeloos. Voor de heren hebben we een prachtige collectie aan stoere schakelarmbanden van de merken Tommy Hilfiger en Boss. Voor de dames hebben we een mooie collectie schakelarmbanden van ons eigen merk Gold By Siebel en het merk Linqs. Linqs sieraden hebben door de schakels en het materiaalgebruik een stoere maar toch ook elegante uitstraling.

Bestel je schakelarmband bij Siebel

Wordt de schakelarmband een cadeau voor je partner of ga je jezelf verrassen met een mooi sieraad? Kom langs in een van onze 45 winkels om jouw favoriete schakelarmband in het echt te bekijken. Geen tijd om langs te komen? Bestel je armband dan via onze website. Hier vind je een mooi overzicht van alle schakelarmbanden. Ook krijgt u van ons gratis bezorging vanaf €49,95. Nog vragen? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Schakelarmbanden