✓ Gratis bezorging v.a. €49,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

Gratis gaatjes schieten bij Siebel Juweliers


Oorbellen zijn absoluut onze favoriete sieraden. Het is dé ideale toevoeging aan een outfit en het maakt je dagelijkse look helemaal af. Of je nu je eerste oorgaatje laat schieten, er al een paar hebt of opnieuw toe bent aan oorgaatjes: wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring en nemen rustig de tijd voor iedereen, jong of oud. Bij Siebel Juweliers vind je een breed assortiment aan stijlvolle en prachtige oorbellen. Laat je inspireren door het overweldigende aanbod en kies de oorbellen die bij je passen. Al meer dan 100 jaar betrokken bij de mooiste momenten en nodigen jou graag uit bij ons in de winkel.
Maak via het onderstaande formulier een afspraak bij de Siebel Juweliers bij jou in de buurt. 
Heb je nog vragen? 
Klik hier. Gaatjes prikken gratis* 
Tot snel bij Siebel Juweliers!
Gaatjes schieten afspraak

Oorgaatjes Schieten bij Siebel juweliers


100% steriel en veilig. 
Bij Siebel schieten we oorgaatjes met het meest steriele, veilige en geavanceerde systeem ter wereld. Met de gepatenteerde sluiting en de 100% ingekapselde oorbellen is het systeem wat wij gebruiken, uniek, steriel en uitermate veilig!
De oorbellen zitten steriel verpakt in speciale cassettes die ervoor zorgen dat de oorbellen zonder enige aanraking van handen in het oor geprikt worden. De kans op infectie is hierdoor nihil omdat op deze wijze de oorbellen pas worden blootgesteld aan enig contact op het moment dat ze veilig in het oor zitten.

De veiligheidssluiting zorgt voor een optimale genezing omdat deze nooit te strak kan komen te zitten. Daardoor is er een goede luchtstroom mogelijk en kan de oorbel niet ingroeien tijdens het genezingsproces. Daarnaast zorgt de dichte achterkant van de sluiting ervoor dat de punt van de oorbel nooit in de hals kan prikken. 

Bij Siebel kiezen wij voor het Inverness systeem omdat wij hiermee garant kunnen staan voor absolute kwaliteit, bekendheid en veiligheid. Het Inverness systeem bestaat al sinds 1974 en wordt in meer dan 70 landen wereldwijd verkocht. Niet voor niets wordt dit Inverness systeem met een marktaandeel van ruim 70% ook door de GGD aanbevolen. 

Voor ieder wat wils! 
De keuze is enorm groot door het grote aanbod van verschillende modellen in alle maten en vormen. Kom snel naar onze winkel en zoek jou favoriete oorbellen uit. Daarnaast zijn er verschillende materialen te koop voor ieder budget: 
  • Chirurgisch staal  
  • 24k verguld
  • Titanium
  • 14k geel goud
  • 14k wit goud

En zeer belangrijk te vermelden dat alle oorbellen ongeacht de uitvoering anti-allergisch en nikkelvrij zijn! 

Wat is de minimum leeftijd voor het schieten van oorgaatjes? 
Wij hanteren een minimum leeftijd van 3 maanden*. 
Tot een leeftijd van 16 jaar is er wettelijk gezien altijd toestemming van de ouders nodig. 
*Omdat niet al onze medewerkers gaatjes prikken bij hele jonge kinderen adviseren wij om altijd even eerst contact op te nemen met de winkel. 

Is het mogelijk om meerdere oorgaatjes te schieten in hetzelfde oor? 
Dit is zeker mogelijk, wij schieten het hele oor maar niet in het kraakbeen. 

Wat kost het schieten van oorgaatjes bij Siebel Juweliers? 
Het schieten van gaatjes is gratis* 

Is het nodig om een afspraak te maken voor het schieten van oorgaatjes? 
Het is niet noodzakelijk om een afspraak te maken. Wij adviseren echter wel om drukke momenten, zoals de zaterdag, te vermijden. Het is aan te raden om van tevoren telefonisch contact op te nemen met de betreffende winkel, het kan namelijk zijn dat degene die de gaatjes schiet niet aanwezig is. Je kunt een afspraak maken door het afspraak formulier in te vullen. De ingevulde data zijn nog niet definitief, je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld door één van onze medewerkers om de afspraak verder te kunnen afstemmen. 

Siebel Juweliers wenst je heel veel plezier met het dragen van je nieuwe oorbellen! 
*Bij aankoop van schietoorbellen