✓ Gratis bezorging v.a. €49,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels
Siebel Juweliers is een erkend juwelier met een rijke geschiedenis in de branche. Wij bieden een breed scala aan juwelen, horloges en accessoires voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar gepaste geschenken voor hun personeel of zakelijke relaties. 

Een waardebon van Siebel Juweliers is een perfect geschenk voor werknemers die hun jubileum vieren, of voor zakelijke relaties die u wilt bedanken voor hun trouwe samenwerking. Onze waardebonnen zijn beschikbaar in verschillende waardes en kunnen worden ingewisseld voor een item uit onze collectie. 

Daarnaast bieden wij ook persoonlijke cadeau-advies aan. Onze ervaren verkoopmedewerkers kunnen u helpen bij het vinden van het perfecte cadeau voor uw personeel of zakelijke relaties, of het nu gaat om een horloge, juweel of accessoire. 

Wij begrijpen dat het geven van geschenken aan zakelijke relaties vaak een belangrijke zakelijke beslissing is, en daarom bieden wij ook bedrijfskortingen aan op grotere aankopen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Siebel Juweliers is een vertrouwde keuze voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar kwalitatief hoogwaardige juwelen en horloges voor hun personeel of zakelijke relaties.