Michael Kors horloges

Michael Kors staat vooral bekend om zijn luxe en elegante kledinglijnen. Deze karaktereigenschappen zijn meegenomen bij de ontwikkeling van de diverse Michael Kors horloges. Door het unieke karakter waarover de Michael Kors horloges beschikken, vindt u altijd een horloge dat bij u past.

Rooster Lijst

33 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

33 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

MICHAEL KORS HORLOGE

Het merk Michael Kors is opgericht in 1981. De horloges staan bekend om de luxe en elegante uitstraling. Doordat aan elk horloge een uniek karakter wordt gegeven, is het merk voor iedereen toegankelijk. De collectie horloges van Michael Kors sluiten perfect aan op de accessoires- en kledinglijnen van Michael Kors. Siebel juweliers heeft Michael Kors dameshorloges in de collectie.

DAMESHORLOGE VAN MICHAEL KORS

Dameshorloges van Michael Kors zijn zeer stijlvol, voor de modieuze vrouw is een Michael Kors horloge een must. Vooral de rosé gouden horloges zijn zeer populair! Michael Kors horloges zijn zeer gedetailleerd. De Michael Kors dameshorloges passen bij iedere outfit, van een zakelijke tot een sportieve look.

HEEFT EEN HORLOGE EEN ONDERHOUDSBEURT NODIG?

Siebel Juweliers raadt u aan om na verloop van tijd uw horloge te laten controleren door een erkende horlogemaker. Hierbij wordt krijgt uw horloge een complete onderhoudsbeurt dat er voor moet zorgen dat u nog lang kunt genieten van één van onze Michael Kors horloges. Uiteraard wordt deze service aangeboden door Siebel Juweliers. Gedurende een onderhoudsbeurt wordt het horloge uit elkaar gehaald, geolied, gesmeerd en waar nodig worden essentiële onderdelen vervangen. Hierbij krijgt uw horloge ook een nieuwe batterij en indien gewenst wordt uw horloge ook gecontroleerd op waterdichtheid. Wanneer de complete onderhoudsbeurt is afgerond zal het horloge weer naar u terug worden geretourneerd. Beschikt u momenteel over een Michael Kors horloge en heeft u vragen over een onderhoudsbeurt? Neem dan gerust contact met ons op.

KOOP UW MICHAEL KORS HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Michael Kors de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Uw bestellingen zijn ook gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399(maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

FILIALEN

In de volgende filialen verkopen wij Michael Kors: Den Haag, Haarlem, Arnhem, Utrecht, Zwolle, Groningen, Goes, Amsterdam Noord, Rotterdam Alexandrium, Apeldoorn, Amstelveen, Tilburg, Maastricht, Amersfoort, Deventer, Breda, Middelburg, Almere, Eindhoven, Vlaardingen, Rotterdam Beursplein, Heerlen, Barneveld, Sittard, Amsterdam Gelderlandplein, Alkmaar, Nijmegen.