Michael Kors

Rooster Lijst

45 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

45 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

MICHAEL KORS
Michael Kors staat vooral bekend om zijn luxe en elegante kledinglijnen. Deze karaktereigenschappen zijn meegenomen bij de ontwikkeling van de diverse Michael Kors horloges. Door het unieke karakter waarover de Michael Kors horloges beschikken, vind je altijd een horloge dat bij jou past.

MICHAEL KORS HORLOGE
Het merk Michael Kors is opgericht in 1981. De horloges staan bekend om de luxe en elegante uitstraling. Doordat aan elk horloge een uniek karakter wordt gegeven, is het merk voor iedereen toegankelijk. De collectie horloges van Michael Kors sluiten perfect aan op de accessoires- en kledinglijnen van Michael Kors.

Bekijk hier onze collectie Michael Kors dameshorloges.

DAMESHORLOGE VAN MICHAEL KORS
Dameshorloges van Michael Kors zijn stijlvol en ontwikkeld voor de modieuze vrouw. Vooral de rosé gouden horloges zijn populair. Michael Kors maakt gebruik van kleine, maar sprankelende details om de horloges een extra touch te geven.

HEEFT EEN HORLOGE EEN ONDERHOUDSBEURT NODIG?
Wij raden je aan om na verloop van tijd jouw horloge te laten controleren door een horlogemaker. Een complete onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat je nog langer kunt genieten van één van onze Michael Kors horloges.
Tijdens de onderhoudsbeurt wordt het horloge uit elkaar gehaald, geolied, gesmeerd en waar nodig worden essentiële onderdelen vervangen. Tevens wordt er een nieuwe batterij ingestopt en indien gewenst word je horloge ook gecontroleerd op waterdichtheid. Voor meer informatie over onderhoudsbeurten, klik hier.

KOOP JOUW MICHAEL KORS HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

FILIALEN
In de volgende filialen verkopen wij Michael Kors: Den Haag, Haarlem, Arnhem, Utrecht, Zwolle, Groningen, Goes, Amsterdam Noord, Rotterdam Alexandrium, Apeldoorn, Amstelveen, Tilburg, Maastricht, Amersfoort, Deventer, Breda, Middelburg, Almere, Eindhoven, Vlaardingen, Rotterdam Beursplein, Heerlen, Barneveld, Sittard, Amsterdam Gelderlandplein, Alkmaar, Nijmegen.

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 00