Fossil

Rooster Lijst

57 product(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

57 product(en)

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

FOSSIL
De horloges van Fossil waren de eerste horloges die naast hun functionele werking ook stijl hebben meegekregen. Fossil horloges worden als creatief, sportief en toegankelijk omgeschreven; ze worden bestempeld als echte eyecatchers.

FOSSIL HORLOGES
Fossil staat bekend om zijn toegankelijkheid en zeer creatieve designs van horloges. Fossil horloges zijn voorzien van een authentieke stijl. Fossil beschikt over een ruim assortiment aan dameshorloges en herenhorloges. De horloges beschikken over een creatieve, sportieve stijl. 

Bekijk hier onze collectie Fossil dameshorloges en Fossil herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN FOSSIL
De Fossil dameshorloges zijn voorzien van een mooi afgewerkte leren of edelstalen horlogeband. Vooral de rosékleurige horloges zijn erg populair. Deze eyecatchers passen bij elke look!

HERENHORLOGE VAN FOSSIL
De herenhorloges van Fossil zijn er in verschillende stijlen. Zo zijn er sportieve horloges met chronograaf functie om mee op te vallen, maar ook klassieke en stijlvolle horloges voor iedere gelegenheid. Fossil horloges worden als toegankelijk, creatief en stijlvol ervaren.

VOOR LANGERE PERIODE GENIETEN VAN ÉÉN VAN ONZE FOSSIL HORLOGES
Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw Fossil horloge, hebben wij een aantal tips voor je:

• Wind een mechanisch horloge altijd op in de richting van de klok. Zorg bij het draaien dat je het horloge van je pols haalt om beschadigingen te voorkomen;
• Stel jouw Fossil horloge niet bloot aan extreme temperatuurverschillen;
• Controleer je horloge altijd op waterdichtheid voordat het horloge in contact komt met water;
• Wanneer de batterij van een Fossil horloge leeg is, raden wij je aan om deze direct te vervangen. Lege batterijen kunnen op langere termijn gaan lekken en dat kan schadelijk zijn voor Fossil horloges.

KOOP JOUW FOSSIL HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

 

 

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 00