Fossil horloges

De horloges van Fossil waren de eerste horloges die naast hun functionele werking ook stijl hebben meegekregen. Fossil horloges kunnen beschreven worden als creatief, sportief en toegankelijk; deze worden bestempeld als echte eyecatchers.

Rooster Lijst

46 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

46 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

FOSSIL HORLOGES

Fossil staat bekend om zijn toegankelijkheid en zeer creatieve designs van horloges. Fossil horloges zijn voorzien van een authentieke stijl. Fossil beschikt over een ruim assortiment aan dameshorloges en herenhorloges. De horloges beschikken over een creatieve, sportieve stijl. Siebel juweliers biedt u Fossil dameshorloges en Fossil herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN FOSSIL

De Fossil dameshorloges zijn creatief, sportief en toegankelijk, de horloges van Fossil worden als zeer populair bestempeld. De horloges zijn voorzien van een mooi afgewerkte leren of stalen band. Vooral de rosékleurige horloges zijn echte eyecatchers die bij elke look passen.

HERENHORLOGE VAN FOSSIL

De herenhorloges van Fossil beschikken over verschillende stijlen. Zo zijn er sportieve looks met meerdere chronografen en klassieke, stijlvolle looks om de aandacht van de mensen trekken! Fossil horloges worden als toegankelijk, creatief en stijlvol ervaren.

VOOR LANGERE PERIODE GENIETEN VAN ÉÉN VAN ONZE FOSSIL HORLOGES

Om voor langere periode te genieten van uw Fossil horloge heeft Siebel Juweliers een aantal tips voor u:

• Wind een mechanisch horloge altijd op in de richting van de klok. Zorg bij het draaien altijd dat u het horloge van uw pols haalt om beschadigingen te voorkomen

• Stel uw Fossil horloge niet bloot aan extreme temperatuurverschillen;

• Controleer uw horloge altijd op waterdichtheid voordat het horloge in contact komt met water;

• Wanneer de batterij van een Fossil horloge leeg is raden wij u aan om deze direct te vervangen. Lege batterijen kunnen op langer termijn gaan lekken en dat kan zeer schadelijk zijn voor Fossil horloges

KOOP UW FOSSIL HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Fossil de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399(maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).