Diamonde

Elegant, stijlvol en tijdloos. Het zijn slechts enkele kwalificaties die bij Diamonde-sieraden horen. Niet voor niets staat het beroemde atelier van Diamonde al ruim vijfendertig jaar bekend om zijn bijzondere collecties 14-karaats geel-, wit- en roségouden sieraden met diamanten. De klassieke lijn in deze sieraden wordt doorgezet in de wisselende collecties. Laat u ook betoveren door L'émotion Diamonde! Diamonde is exclusief verkrijgbaar bij Siebel Juweliers!

Rooster Lijst

1-48 van 142

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster Lijst

1-48 van 142

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

DIAMONDE SIERADEN

Diamonde is te omschrijven als elegant, stijlvol en tijdloos. Het zijn slechts exclusieve kwalificaties die bij de Diamonde collectie horen. Zo staat Diamonde al 35 jaar bekend om zijn schitterende collecties 14-karaats sieraden met diamanten. Het beschikt over een klassieke lijn en een variërende lijn die meegaat in de trends op het gebied van sieraden met diamanten. Siebel is de enige juwelier waar Diamonde te verkrijgen is!

Diamonde beschikt over elegante geelgouden en witgouden sieraden, die bij iedere gelegenheid gedragen kunnen worden. Van een chic etentje met een klassieke look tot een dagje terras voor jouw casual look. Wilt u aanpassingen laten doen aan een sieraad, kom dan een keer langs in een van onze winkels en bekijk samen met een van onze collega’s wat er mogelijk is!

KOOP UW DIAMONDE SIERAAD NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe sieraad van DIamonde de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).