✓ Gratis bezorging v.a. €59,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

SIERADEN MET LAB GROWN DIAMANT


Ontdek de duurzame schoonheid van sieraden met lab grown diamant bij Siebel Juweliers. Deze prachtige edelsteen is voor elke liefhebber van stijlvolle accessoires. Van schitterende lab grown diamant ringen tot elegante oorbellen, onze collectie biedt een ruime keuze aan stijlvolle opties. Voeg een vleugje luxe toe aan je sieradencollectie met de prachtige sieraden met lab grown diamant van Siebel Juweliers. Laat jezelf stralen en geniet van de tijdloze allure van deze unieke edelsteen.

Filter

Sieraden met Lab Grown Diamant


In onze collectie vind je prachtige sieraden met lab grown diamanten. De lab grown diamant heeft dezelfde eigenschappen als een natuurlijke diamant, maar wordt gemaakt in een laboratorium. Hier worden ze gevormd in een gecontroleerde omgeving onder extreme hitte en druk. Het vormen van een lab grown diamant duurt 600 uur. Een natuurlijke diamant heeft miljoenen jaren nodig om vanuit het binnenste van de aarde naar het oppervlak te komen. Het is dan ook niet gek dat deze lab grown diamanten een stuk betaalbaarder zijn, maar toch zijn ze op vrijwel alle aspecten identiek aan een natuurlijke diamant. Profiteer van dezelfde kwaliteit, tegen een mooiere prijs.

Ontdek onze lab grown diamanten in verschillende sieraden

Lab grown diamanten zijn te verwerken in verschillende type sieraden. Ideaal voor de uitbreiding van jouw sieradencollectie. Bij Siebel Juweliers hebben we deze labgekweekte diamant in de volgende sieraden verwerkt:

Voor iedereen is er een passende lab grown diamant te vinden om je speciale gelegenheden nóg specialer te maken. Door de aantrekkelijke prijs zijn ze ook een prachtig cadeau voor een geliefde, familielid of vriend.


Meer weten over lab grown diamanten? Lees meer over het proces.

Lab grown diamant kopen 

Ontdek ons uitgebreide assortiment in lab grown diamanten. Onze Millennium lab grown diamanten zijn betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Je betaalt je sieraden bestelling gemakkelijk achteraf, zonder extra kosten. Bestel je lab grown diamant snel! Je bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen bij je thuis bezorgd.