Danish Design horloges

DANISH DESIGN
Niet alleen in interieur, maar ook in de fashion industrie is de Scandinavische stijl helemaal hot! Het merk Danish Design staat sinds 1988 bekend om zijn elegante horloges. Door de jaren heen hebben diverse Deense ontwerpers een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. 

DANISH DESIGN HORLOGES
Ben je gek op een uniek en stijlvol horloge? Dan zijn de Danish Design horloges voor jou gemaakt! De prachtige materialen, het mooie lijnenspel en de unieke details zorgen voor een horloge dat graag wordt gedragen. Het horlogemerk Danish Design wordt herkend door zijn eenvoud met een verfijnd en elegant design.

Bekijk onze collectie Danish Design dameshorloges en Danish Design herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN DANISH DESIGN
In onze winkels vind je een ruim aanbod van Danish Design dameshorloges. De horloges zijn voorzien van een typisch Scandinavische stijl. Het Nederlandse horlogemerk is herkenbaar aan de elegante maar toch simpele designs.

HERENHORLOGE VAN DANISH DESIGN
Danish design is een van de merken bij Siebel met een minimalistische uitstraling maar deze herenhorloges beschikken wel over een exclusieve look met hoge kwaliteitsstandaarden. De horloges zijn herkenbaar door het bekende DD-logo.

KOOP JOUW DANISH DESIGN HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).