Danish Design horloges

Het merk Danish Design staat sinds 1988 bekend om zijn elegante horloges. Door de jaren heen hebben diverse Deense ontwerpers een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. Door de grote vraag en het relatief kleine aanbod aan design horloges, is Danish Design de afgelopen decennia groot geworden.

Rooster Lijst

42 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

42 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

DANISH DESIGN HORLOGES

Ben je gek op een uniek en stijllvol horloge? Dan zijn de Danish Design horloges voor jou gemaakt. De prachtige materialen, het mooie lijnenspel en de unieke details zorgen voor een horloge dat zeer graag wordt gedragen. Het merk Danish Design horloges wordt herkent door zijn eenvoud. Met een zeer verfijnd en elegant design. Siebel juweliers biedt u Danish Design dameshorloges en Danish Design herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN DANISH DESIGN

In onze winkels vindt u een groot assortiment aan dameshorloges van Danish Design. Danish Design horloges zijn voorzien van een typisch Scandinavische stijl. Het Nederlandse horlogemerk is herkenbaar aan de elegante maar toch simpele designs.

HERENHORLOGE VAN DANISH DESIGN

Danish design is een van de merken bij Siebel met een minimalistische uitstraling maar deze horloges beschikken wel over een exclusieve look met hoge kwaliteitsstandaarden. De horloges zijn herkenbaar door het bekende DD-logo. Bekijk hier de complete herencollectie Danish Design.

KOOP UW DANISH DESIGN HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Danish design de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).