Bedelarmbanden

Bedelarmbanden bij Siebel Juweliers

Een bedelarmband is hét perfecte sieraad voor jong en oud. Je kunt de bedels aan de armband vervangen of weglaten. Zo heb je telkens een ander sieraad. Bij Siebel Juweliers hebben we een mooie collectie armbanden met bedels, zo loop jij er altijd stralend bij!

Welke armband met bedels kies jij?

Bij Siebel Juweliers bieden wij verschillende merken bedelarmbanden aan. Ga jij voor een armband met bedels van het merk Sif Jakobs? Dan zit je sowieso goed. De sieraden van Sif Jakobs hebben een prachtige stijl van Scandinavische invloeden met Italiaanse accenten. Ook ons eigen merk Gold By Siebel biedt prachtige armbanden met bedels. Alle sieraden uit de Gold by Siebel collectie zijn vervaardigd van 14 karaat goud. 

Meer bedelarmbanden?

Naast onze collectie bedelarmbanden hebben we ook een rijke collectie aan bedelkettingen. Zo kunt u een passend item bij uw armband met bedel uitkiezen.  Krijgt u er geen genoeg van, dan zijn er ook nog onze oorringen met bedels. 

Koop jouw bedelarmband bij Siebel Juweliers

Heeft u een mooie armband met bedels gevonden? Kom langs in een van onze 45 winkels om de armband in het echt te bekijken. Geen zin om de deur uit te gaan. Bestel dan via onze website. Hier vind je een mooi overzicht van alle bedel armbanden en andere sieraden. Ook bieden wij gratis bezorging vanaf €49,95.  Nog niet alle informatie die je nodig hebt bij het kiezen van de juiste bedelarmband? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag.