✓ Gratis bezorging v.a. €59,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

Verlovingsringen

De verlovingsring staat als een symbool van de liefde als je denkt aan een huwelijksaanzoek. Een huwelijksaanzoek is een bijzonder moment en Siebel Juweliers wilt je hier graag bij helpen. Vanuit onze eigen collectie hebben we een aantal mooie verlovingsringen geselecteerd. Dit zijn ringen met diamant of zirkonia en bestaan er in verschillende grote, kwaliteit en slijpvorm. Daarnaast hebben we de ringen ook in verschillende kleuren, witgoud, geelgoud en roségoud. De verlovingsringen zijn stijlvol en perfect voor het bijzondere moment in je leven! Ieder collectie item is uniek en daarom is er ook een unieke prijs aan gekoppeld. De ringen van het merk Siebel Signature en Siebel Gold worden exclusief verkocht bij Siebel Juweliers!
Filter

Verlovingsringen van Siebeljuweliers

Verlovingen zijn één van de meest bijzondere momenten in het leven van de mens. Om dat moment te vieren bezegelen veel mensen hun verloving met een toepasselijke ring. Al eeuwenlang staat de ring een symbool voor de liefde. Maar hoe vind je nou de juiste verlovingsring? Bij Siebeljuweliers is het mogelijk om de juiste verlovingsring te vinden. In ons assortiment vind je verschillende mogelijkheden. Denk aan de kleur, de grootte, het materiaal en andere specifieke kenmerken die een verlovingsring speciaal maken. Neem daarom een kijkje in ons overweldigende assortiment en laat je inspireren door het uitgebreide aanbod.


Hoe vind je de juiste verlovingsring?

De keuze van een verlovingsring is voor iedereen persoonlijk. Het is belangrijk dat jouw toekomstige partner blij is met de ring die jij voor haar uitzoekt. Probeer daarom na te gaan waar zij gelukkig van wordt en kies de verlovingsring die perfect bij haar past. Houdt ze van diamant? Heeft ze ooit weleens laten vallen welke kleur ze mooi vindt? Deze informatie kan jou helpen om de juiste keuze te maken voor een verlovingsring.

Bij Siebel Juweliers weten wij ook dat het uitzoeken van een verlovingsring geen eenvoudige opgave is. Daarom hebben wij een gevarieerde collectie voor jou samengesteld zodat je een beter inzicht krijgt in alle mogelijkheden. De meest klassieke verlovingsringen hebben natuurlijk een diamant en zijn geelgoud of witgoud van kleur. Maar tegenwoordig kiezen er ook veel mensen voor om hier vanaf te wijken. Bedenk goed waar je jouw partner blij mee kan maken en kies de perfecte verlovingsring.


Verlovingsringen in meerdere varianten

Het vinden van de juiste ring is niet altijd even makkelijk. Dit komt voornamelijk omdat een verloving een speciale gebeurtenis is. Bij zulke gelegenheden wil je dan natuurlijk de perfecte ring hebben. Daarom hebben wij voor jou alleen de allerbeste verlovingsringen van de beste samengesteld. Iedere verlovingsring is uniek en daarom moet je goed nadenken waar deze aan moet voldoen. Kies je voor een klassieker met diamant of ga je toch voor een alternatief? Neem eens een kijkje bij enkele van de beste merken voor verlovingsringen zoals Diamonde of Diamonds by Siebel en laat je inspireren. 


Verlovingsring kopen bij Siebeljuweliers

Op zoek naar een passende verlovingsring voor jouw aanstaande? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Siebel Juweliers staat voor kwaliteit en veelzijdigheid in aanbod en heeft voor jou mooie en stijlvolle verlovingsringen. Iedere creatie is uniek want de sieraden zijn handgemaakt en hebben zo hun eigen karakter. Verras jouw partner met de perfecte verlovingsring en maak er een onvergetelijke gebeurtenis van.