ROSEFIELD horloges

De horloges van ROSEFIELD zijn geïnspireerd op Amsterdam en New York. Net zo stijlvol. ROSEFIELD combineert ingetogen en minimalistisch Dutch design met de fashionable aesthetics die zo typerend zijn voor New York. Het resultaat is een bijzondere en veelzijdige collectie horloges met een eigentijdse look & feel.

Rooster Lijst

33 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

33 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

ROSEFIELD HORLOGES

Voor ROSEFIELD is kwaliteit net zo belangrijk als design. Daarom werken zij alleen met de beste materialen. Zo zitten in alle horloges duurzame Japanse uurwerken en zijn de bandjes gemaakt van soepel leer en elegant mesh roestvrij staal.

De horloges van ROSEFIELD hebben een dunne en elegante horlogekast, die je mooi kan combineren met de soepele leren bandjes. Alle leren bandjes zijn verwisselbaar, zodat je je horloge aan kunt passen aan de rest van je outfit. De metalen ‘mesh’ bandjes van de Mercer collectie zijn helaas niet verwisselbaar.

Bekijk hier onze ROSEFIELD collecties.

KOOP JOUW ROSEFIELD HORLOGE NU ONLINE!

Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).