Winkels & Openingstijden
  • Gratis bezorging v.a. €59,95
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis retourneren in de winkels
Klantenservice

De ‘Forever Locked’ armband. Een bijzondere toevoeging aan ieders sieradencollectie.

Een sieraad vervaardigd uit 14-karaats geelgoud met een innovatief permanent slot van gerecycled en ethisch goud, dat na sluiting niet meer geopend kan worden. De armband biedt een unieke manier om geliefden dichtbij te houden en is uiterst geschikt als betekenisvol geschenk voor bijzondere momenten in het leven.

Een tijdloze permanente armband, vervaardigd uit 14 karaat (585) gerecycled en ethisch goud, die op een unieke manier een blijvende verbinding met uw dierbaren symboliseert.

Deze permanente armband heeft een wel heel bijzonder ontwerp element, want het is na eenmalig sluiten van de armband, niet meer mogelijk de sluiting te openen. Iets wat wereldwijd nog nooit eerder is gedaan en inmiddels gepatenteerd is. Door de innovatieve sluiting is de armband meteen opgepakt door de media zoals LINDA, Beau Monde, Grazia, Marie-Claire, Nouveau, Wendy en bekend Nederland.

Draag deze armband als symbool van verbondenheid met uw geliefde moeder, vader, broer, zus, dochter, zoon, vriendin of een andere speciale persoon in uw leven. Met wie wilt u voor altijd verbonden blijven?

De ‘Forever Locked’ armband

De ‘Forever Locked’ armband, een 14 karaats armband met een permanent slot gemaakt van gerecycled en ethisch goud. Voor hem en voor haar.

De ‘Forever Locked’ armband

De ‘Forever Locked’ armband, een 14 karaats armband met een permanent slot gemaakt van gerecycled en ethisch goud. Voor hem en voor haar.

INSTRUCTIES FOREVER LOCKED BRACELET

Download via onderstaande buttons de instructies voor het opmeten, passen en sluiten.

BELANGRIJK OM TE WETEN


De Forever Locked armband is een permanent sieraad dat niet meer opengaat na het sluiten. Gesloten armbanden kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

FAQ'S

Hoe meet ik mijn polsmaat?
Dit kunt u het best opmeten door ons meetinstrument uit te printen. Deze kunt u hier downloaden. 

Wat betekent een permanent sieraad?

Een permanent sieraad betekent, dat wanneer het sieraad eenmaal gesloten is, u het niet meer kunt openmaken. 

Hoe pas ik een Forever Locked armband?

De armband kan om de pols gedaan worden met het ‘lepeltje’ in het slot, zonder het slot dicht te schuiven. 

Let op: Schuif de deksel van het slot dus niet over het ‘lepeltje’ heen. Op deze manier kunt u wel kijken of de armband de juiste maat heeft.

Kan ik de armband zelf afdoen als ik hem niet meer wil dragen?

Wilt u de armband niet meer dragen of u moet hem afdoen, dan kunt u de armband makkelijk met een schaar doorknippen.

Kunnen Forever Locked armbanden gegraveerd worden?

Forever Locked armbanden kunnen aan 1 kant gegraveerd worden met maximaal 3 tekens. Dit kan alleen bij het Siebel Juweliers atelier op het hoofdkantoor. Houd er rekening mee dat dit een gepersonaliseerd product is en niet geretourneerd kan worden. 

Kan ik mijn armband omhouden tijdens een MRI of een operatie? 

Ja, dit kan. De armband is namelijk vervaardigd van echt goud. Wij zijn geen specialist dus voor specifieke operaties kunt u zich het beste laten adviseren door uw arts.

Kan ik met mijn armband door de douane? 

Ja, dat kan. De douane vraagt u niet om fijne juwelen af te doen als u door de veiligheidscheck heengaat.

Wat zijn de garantievoorwaarden voor de Forever Locked armbanden? 

De Forever Locked armbanden hebben 1 jaar garantie op fabricage- of materiaalfouten. Garantie wordt per situatie door onze sieraden reparatieafdeling beoordeeld.

Wat moet ik doen als mijn armband breekt?

Geen reden voor paniek. We werken met een delicate ketting, dat geen verwondingen kan veroorzaken. Mocht uw armband breken, dan is het van het belang dat u uw armband op een veilige plek opbergt. Siebel Juweliers heeft een reparatieafdeling, dus u kunt de armband inleveren ter reparatie bij 1 van onze winkels. Of hier kosten aan verbonden zijn is afhankelijk van de situatie. Het winkelpersoneel zal u hier verder over informeren.