Gc horloges

Rooster Lijst

13 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

13 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

GC
Gc Watches combineert de kwaliteit en luxe van de Swiss Made horloges met een Europese uitstraling. Ieder horloge van Gc Watches is uniek en representatief voor jouw persoonlijkheid. De details zijn erg belangrijk; zo wordt er gebruik gemaakt van Italiaans leer, echte diamanten en keramiek. Daarnaast zijn de Gc Watches waterdicht.

GC HORLOGES

Gc is een horlogemerk dat modieus is ingesteld. Gc combineert het gevoel voor fashion met luxe materialen. Ben jij een echte trendsetter, die niet bang is om zijn/haar eigen stijl te tonen? Dan is Gc ‘the perfect match’ voor jou! Inmiddels is Gc een ‘Swiss Made’ merk geworden. Zo staat Gc in de top tien van Swiss Made horloges. Dit komt mede door de precisie en kwaliteit van de horloges. Gc brengt dit samen met Europese designs. 

Bekijk hier onze collectie Gc dameshorloges en Gc herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN GC
De damescollectie van Gc bestaat uit Gc horloges en Gc horloges Swiss Made. De horloges zijn voorzien van mooie stalen banden. Vooral de details zijn bij een Gc horloge onmisbaar, hier wordt sterk de nadruk opgelegd. De horloges zijn voorzien van een schroefkroon en zijn daardoor tot 10 bar waterdicht.

HERENHORLOGE VAN GC
Gc Watches is een Zwitsers uurwerk dat voldoet aan de hoge eisen van de moderne man die zowel stijl als kwaliteit belangrijk vindt. De collectie beschikt over de meest fraaie details en afwerkingen. Kortom een Gc horloge is een echte toevoeging aan jouw gardarobe!

KOOP JOUW GC HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 00