Skagen

Rooster Lijst

48 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

48 product(en)

Stel een Aflopende Directie in

SKAGEN
Skagen horloges worden gekenmerkt door hun ultraplatte design en goede kwaliteit horloges. Scandinavische ontwerpen zijn vaak minimalistisch en strak. Zo ook de ontwerpen van Skagen Doordat de uurwerken zo dun zijn, ligt het horloge mooi plat op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm.

SKAGEN HORLOGES

Het merk Skagen, opgericht in 1989, is vernoemd naar een kustdorpje in Denemarken. Skagen staat naast de kwaliteit, bekend om haar ultraplatte designs. Doordat het horloge zo plat op de pols ligt, zorgt het voor de ideale pasvorm. De horloges zijn naast de functionele en doelgerichte eigenschappen, ook continu aan het innoveren. Veel ontwerpen bestaan uit titanium en carbon.

Bekijk hier onze collectie Skagen dameshorloges en Skagen herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN SKAGEN
Skagen wordt gekenmerkt door goede kwaliteit en ultraplatte designs. Skagen dameshorloges beschikken over stalen, leren en titanium banden. De horloges van Skagen zijn tijdloos en geven jouw look een subtiele touch!

HERENHORLOGE VAN SKAGEN
De herenhorloges van Skagen zijn voorzien van een mooi, strak design. De horloges van Skagen zijn minimalistisch, maar hebben toch een eigen karakter.

KOOP JOUW SKAGEN HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

 

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 00