Skagen horloges

Skagen horloges worden gekenmerkt door hun ultraplatte design en goede kwaliteit horloges. Doordat de uurwerken zo dun zijn ligt het horloge mooi plat op de pols en zorgt het voor een perfecte pasvorm.

Rooster Lijst

31 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

31 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

SKAGEN HORLOGES

Skagen staat voor kwaliteit met haar ultraplatte designs. Doordat het horloge zo plat op de pols ligt, zorgt het voor de ideale pasvorm. Het draagcomfort is dus zeer hoog bij horloges van Skagen. Skagen horloges hebben veelal ontwerpen van titanium en carbon. Siebel juweliers biedt u Skagen dameshorloges en Skagen herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN SKAGEN

Skagen wordt gekenmerkt door goede kwaliteit en ultraplatte designs. Scandinavische ontwerpen zijn vaak minimalistisch maar zeer strak. Zo ook de ontwerpen van Skagen. Skagen dameshorloges beschikken over stalen, leren en titanium banden.

HERENHORLOGE VAN SKAGEN

De herenhorloges van Skagen zijn voorzien van een mooi, strak design. De horloges van Skagen zijn minimalistisch maar hebben toch een eigen karakter. De Scandinavische stijl van horloges zijn perfectionistisch afgewerkt.

KOOP UW SKAGEN HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Skagen de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Uw bestellingen zijn ook gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399(maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).