Siebel Time horloges

SIEBEL TIME
Onze unieke én eigen collectie: Siebel Time! De elegante, klassieke en moderne horloges, bestaande uit quartz en chronograaf horloges, geven een sprankelend effect aan jouw outfit. Alle horloges zijn voorzien van krasvast saffierglas, wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Met een Siebel Time horloge om jouw pols, zorg je altijd voor een perfecte uitstraling! De horloges van Siebel Time zijn exclusief verkrijgbaar bij Siebel Juweliers.

SIEBEL TIME HORLOGES
De collectie van Siebel Time bestaat uit quartz en chronograaf horloges. Hierin wordt er gebruik gemaakt van twee soorten materialen wat betreft de kast van de horloges: roestvrij staal of titanium. Daarnaast is er ook een keuze wat betreft de horlogebanden: roestvrij staal, titanium en leer. Alle horloges zijn voorzien van krasvast saffier glas wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De kleuren zilver, goud en rosé worden met elkaar gecombineerd en zorgen voor de perfecte uitstraling! De horloges hebben een klassiek, modern of sportief design. Siebel Time is de collectie waarin voor iedereen een mooi bijpassend horloge te vinden is!

Bekijk hier onze collecties Siebel Time dameshorloges en Siebel Time herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN SIEBEL TIME
Dameshorloges van Siebel Time zijn eigentijds. De horloges worden gemaakt van kwalitatief sterke materialen, zoals krasvast saffierglas. De collectie bestaat uit horloges met mooie leren banden, stalen of titanium banden. De kleuren zilver, goud en rosé worden met elkaar gecombineerd. In een deel van onze lijn wordt er gebruik gemaakt van witte zirkonia als detail en in andere lijnen wordt gewerkt met briljantjes. Dit geeft een sprankelend effect aan het horloge en is hierdoor erg aantrekkelijk voor de dames! Daarnaast is er keuze betreft de wijzerplaat, kleur en tijdsaanduiding.

HERENHORLOGE VAN SIEBEL TIME
Herenhorloges van Siebel Time beschikken over een eigen karakter. Een Siebel Time horloge is een mooie aanvulling op jouw look. De horloges kunnen namelijk gecombineerd worden met meerdere stijlen: sportief, casual en zakelijk. De horloges van Siebel Time zijn exclusief verkrijgbaar bij Siebel.

KOOP JOUW SIEBEL TIME HORLOGE NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).