Siebel Time horloges

De collectie van Siebel Time bestaat uit quartz en chronograaf horloges. Hierin wordt er gebruik gemaakt van twee soorten materialen wat betreft de kast van de horloges: roestvrij staal of titanium. Daarnaast is er ook een keuze wat betreft de horlogebanden: roestvrij staal, titanium en leer. Alle horloges zijn voorzien van krasvast saffier glas wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. De kleuren zilver, goud en rosé worden met elkaar gecombineerd en zorgen voor de perfecte uitstraling! De horloges hebben een klassiek, modern of sportief design. In een deel van deze lijn wordt er gebruik gemaakt van witte zirkonia als detail. Dit geeft een sprankelend effect aan het horloge en is hierdoor erg aantrekkelijk voor de dames! Daarnaast is er keuze betreft de wijzerplaat en kleur en tijdsaanduiding. Siebel Time is de collectie waarin voor iedereen een mooi bijpassend horloge te vinden is! Nu 40% korting op Siebel Time dames- en herenhorloges!

Rooster Lijst

1-48 van 49

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

1-48 van 49

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

SIEBEL TIME HORLOGES

Siebel Time is een merk dat zelf van Siebel is en daarin is Siebel uniek! De horloges van Siebel Time zijn voorzien van krasvast saffierglas wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Siebel Time horloge hebben een mooie uitstraling en passen bij elke look die je wil creëren. Siebel Time heeft daarom voor iedereen een horloge verkrijgbaar en is daarom zeer toegankelijk. Siebel juweliers biedt u Siebel Time dameshorloges en Siebel Time herenhorloges.

DAMESHORLOGE VAN SIEBEL TIME

Dameshorloges van Siebel Time zijn eigentijds. De horloges worden gemaakt van kwalitatief sterke materialen. De collectie bestaat uit horloges met mooie leren banden, stalen of titanium banden.

HERENHORLOGE VAN SIEBEL TIME

Herenhorloges van Siebel Time beschikken over een eigen karakter. Iedere man zou eigenlijk een Siebel Time horloge moeten hebben. De horloges passen bij meerdere looks: sportief, casual en zakelijk. De horloges van Siebel Time zijn exclusief verkrijgbaar bij Siebel.

WINKELEN BIJ SIEBEL JUWELIERS

Siebel Juweliers hecht veel waarde aan klanttevredenheid en informeert daarom de consument tijdig over onze services, retour policy en betalingsmogelijkheden. Mocht u uiteindelijk niet tevreden zijn over één van onze Siebel Time horloges dan biedt Siebel Juweliers u de mogelijkheid om het horloge binnen zeven dagen te ruilen. U ontvangt vervolgens een cadeaukaart dat in al onze vestigingen te besteden is. Heeft u vragen over het retourneren van uw Siebel Time horloge? Neem dan gerust contact met ons op.

KOOP UW SIEBEL TIME HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Siebel Time de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Uw bestellingen zijn ook gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399(maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).