Hugo Boss horloges

De Hugo Boss horloges zijn gericht op styling en functionaliteit. Hugo Boss stelt jaarlijks brede collecties samen welke kunnen variëren van zakelijke tot sportieve modellen. Ook heeft Hugo Boss een aantal horloges met een automatisch uurwerk. De Hugo Boss horloges: horloges van echte klasse!

Rooster Lijst

37 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

37 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

HUGO BOSS HORLOGES

Een groot merk als Hugo Boss beschikt over horloges met betekenis. De horloges van Hugo Boss beschikken over een uitgesproken karakter en een zakelijke of sportieve stijl. Hugo Boss beschikt over twee verschillende looks. De Hugo Boss black collectie zorgt voor een zakelijke uitstraling en de Hugo Boss Orange horloges hebben een meer sportieve look. Siebel juweliers heeft een ruime collectie aan Hugo Boss herenhorloges.

HERENHORLOGE VAN HUGO BOSS 

De herenhorloges kunnen beschikken over een zakelijke of sportieve uitstraling. De Hugo Boss horloges zijn voorzien van klasse. Jaarlijks komt Hugo Boss met brede collecties. Hugo Boss horloges beschikken over een erg luxueus design. Hugo Boss horloges zijn strak en tijdloos en sluiten perfect aan op de accessoires- en kledinglijn van Hugo Boss. Boss beschikt over horloges met leren banden, edelstalen banden en kunststof banden. Boss heeft ook sportieve horloges die aansluiten op Hugo Boss orange en Hugo Boss green collecties.

KOOP UW HUGO BOSS HORLOGE NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe horloge van Hugo Boss de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Uw bestellingen zijn gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399(maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).