✓ Gratis bezorging v.a. €59,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels
Rotsachtige bergrug met besneeuwde toppen

Trouwringen Weert

Het belangrijkste bij het kopen van een trouwring is dat je jullie budget weet. Dit helpt je bij het bepalen van het soort ring dat je je kunt veroorloven en het soort metaal dat je zoekt. Je moet ook bedenken of de ring een verrassing zal zijn of niet. Bovendien zijn er veel verschillende stijlen ringen in omloop, dus zorg ervoor dat je weet wat je voor jouw partner kies voor je er een voor hem of haar koopt. 

Trouwringen afspraak maken bij Siebel Juweliers Weert

Trouwringen zijn een symbool van liefde, verbintenis en eeuwigheid. De trouwring is een fysiek teken van de geloften die bruid en bruidegom aan elkaar afleggen. Trouwringen worden traditioneel gemaakt van witgoud, goud, platina of zilver. Minder gebruikelijk kunnen ze gemaakt worden van messing, koper of staal. Bij Siebel juweliers in Weert kun jij jouw afspraak maken om een kijkje te nemen bij de mooiste selectie trouwringen die wij hebben.

Trouwringafspraak

De trouwringen van Bouchard ontwerp je helemaal naar eigen smaak. Gemaakt van 14 of 18 karaat goud, platina of palladium. Bekijk de collectie in onze trouwringconfigurator.

Desiree is het populairste trouwringenmerk van ons land, met keuze uit 14 en 18 karaat wit-, geel- of roségoud. Glanzend of mat, met of zonder diamant. Bekijk hier de collectie.

Voor nog meer luxe is er het exclusieve merk Martinshof. De 14 en 18 karaat gouden ringen zijn extra zwaar en voorzien van verfijnde details. Bekijk hier de collectie.

* lees hier de actievoorwaarden