Hangers

Siebel Juweliers heeft een uitgebreide collectie hangers. Bekijk de hangers van bijvoorbeeld Ti Sento, Boccia Titanium, Swarovski of ons eigen merk Silver by Siebel, Siebel Gold en Siebel Signature. Colliers van stijlvol chique tot stoer sportief & van uitbundig tot ingetogen. Schitterende hangers voor jezelf of voor iemand die je wilt verrassen.

Rooster Lijst

1-48 van 282

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Rooster Lijst

1-48 van 282

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

HANGERS BIJ SIEBEL JUWELIERS

Siebel juweliers beschikt over verschillende soorten hangers voor om een collier of ketting. Veel verschillende merken als Buddha to Buddha, Diamonde, Diamnofire, Ti Sento, Siebel Gold, Siebel Signature en Silver by Siebel. Er is voor een ieder wat wils. Zo hebben we van Buddha to Buddha colliers met stoere hangers. Ook beschikken we over chique hangers van merken als Diamonde en Siebel Signature.

De hangers zijn er in diverse soorten en maten. Zo hebben we verschillende gekleurde hangers, goudkleurige- en zilverkleurige hangers. Ook is er een ruime keuze aan hangers met zirkonia stenen. Zo zijn er ook verschillende soorten als medaillons, fantasiehangers, solitair hanger en urnhangers. En als jouw hanger saai wordt, kan je een nieuwe hanger kopen en geeft je dit weer een totaal andere look.

KOOP UW HANGER NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe hanger de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).