Siebel Juweliers opent Flagship Store op Gelderlandplein

Amsterdam, 12  juni 2015

Vrijdag 12 juni opent Siebel Juweliers de deuren van haar geheel nieuwe Flagship Store op het Amsterdam Gelderlandplein. Directeur Johan van Hees is trots op het resultaat, aangezien “het exclusieve interieur vernieuwend is in de juweliersbranche door het bijzondere en moderne winkelconcept. Deze inspirerende look-and-feel wordt tevens zo ver mogelijk wordt doorgevoerd in onze bestaande winkels.”

De winkel zit op een schitterende locatie, waar maandelijks veel bezoekers komen en de stijl van de winkel uitnodigend doet aanvoelen. Deze eigentijdse juwelierswinkel telt 88m², biedt plaats aan 20 verschillende merken en is voorzien van een loungehoek. “De unieke Flagship Store geeft een feel at home gevoel door de comfortabele zithoek, waarbij de wensen van de klant rustig besproken kunnen worden, bijvoorbeeld bij het uitzoeken van een mooi diamantsieraad”, aldus Van Hees.

WSB, de interieurbouwer van deze Flagship Store, is gespecialiseerd in het creëren van een commerciële beleving binnen de retailbranche. Projectleider Nico Schreuder vertelt dat “WSB de Siebel Juweliers gevoelens en emoties heeft vertaald naar een elegant, vertrouwd en onderscheidend winkelinterieur.” Hij licht verder toe dat “de winkel op het Gelderlandplein door het gebruik van natuurlijke materialen en verschillende houtsoorten een warme uitstraling heeft. Dit zorgt ervoor dat het design van de collectie op een subtiele manier schittert, wat een aangename atmosfeer oplevert”.

Bij de nieuwe winkel op het Gelderlandplein vindt u een brede collectie horloges, sieraden, trouw- en relatieringen. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilveren sieraden. Naast de eigen merken Siebel Signature, Jeunesse en Diamonde heeft deze winkel bekende sieradenmerken in de collectie als Ti Sento, Swarovski, Diamonfire, Esprit en Boccia. Ook bestaat de collectie uit internationaal bekende horlogemerken als Guess, Edox, Fréderique Constant, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Seiko, Danish Design, Diesel, Skagen en Fossil. Voor aanstaande bruidsparen biedt Siebel Juweliers trouwringen van de merken Martinshof en Desiree, welke exclusief bij Siebel Juweliers verkrijgbaar zijn.

Dit wordt de 38e vestiging van Siebel Juweliers in Nederland en het derde filiaal in Amsterdam. Met deze nieuwe opening geeft Siebel Juweliers invulling aan haar groeistrategie. Zo opende zij de afgelopen weken nieuwe winkels in Sittard, Barneveld en Alkmaar en in de komende weken opent Siebel Juweliers winkels in Lelystad en Nijmegen. Hierdoor stijgt het totaal aantal winkels nog voor deze zomer naar 40 door heel Nederland.
 

Siebel Gelderlandplein

Adres: Gelderlandplein 21, 1082 KX Amsterdam

Over Siebel Juweliers

Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 38 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven.
Kijk voor meer informatie op www.siebeljuweliers.nl