Casio

Casio horloges van Siebel Juweliers

Altijd al gedroomd van een klassiek Casio horloge? Wanneer je kiest voor een horloge van Casio, dan ben je gegarandeerd van stijlvol design, hoogwaardige materialen en innovatieve functionaliteiten. Met hun hippe uiterlijk en is het de ideale toevoeging aan je vintage look. Iedereen in jouw omgeving staat versteld als jij opeens met een trendy horloge van Casio aan komt zetten. Daarbij houdt het Japanse modemerk met iedereen rekening, want dankzij de uiteenlopende collectie met fraaie exemplaren is er voor iedereen een passende horloge beschikbaar. Kijk in het assortiment bij Siebel Juweliers en laat je inspireren door de magische werking van deze stijlvolle uurwerken.

Over Casio

Casio is één van de grootste merken als het aankomt innovatieve producten binnen de elektrische sector. Al vanaf 1946 is het Japanse label wereldberoemd om hun fabuleuze rekenmachines. Dit hebben ze jarenlang volgehouden totdat de oprichter Kashio Tadao in 1978 besloot het roer om te gooien en begon met het ontwerpen van horloges. Al vanaf het begin werd het een waar succes, want de horloges van Casio waren toen al niet meer aan te slepen. Vandaag de dag is Casio nog altijd enorm populair en is de collectie nog altijd rijkelijk gevuld met fraaie exemplaren.

Hippe en stijlvolle horloges

Wie aan Casio denkt komt waarschijnlijk uit bij hippe, retro horloges. Veel modellen binnen de Casio familie hebben een klassiek uiterlijk en zijn zeer tijdloos. Dat is ook precies waar het Japanse modemerk zo populair om is geworden. Vrijwel ieder exemplaar is uitstekend te combineren met de dagelijkse look. Doordat Casio zich ook richt op een breed publiek, is er voor iedereen wel een passend horloge te vinden. Zo is zowel zijn de zilveren als de gouden dameshorloges erg populair.. Maar ook voor de mannen zijn er fraaie modellen. Kortom, voor iedereen is er wel een geschikt Casio horloge te vinden.

Bestel een Casio horloge bij Siebel Juweliers

Op zoek naar een stijlvol en hip horloge van Casio? Dan ben je bij Siebel Juweliers aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed assortiment met alle klassiekers van Casio. Neem een kijkje in het assortiment en kies jouw favoriet. Zit jouw gewenste horloge er niet bij? Neem dan contact met ons op met welk model je eventueel op het oog hebt. Wie weet onze medewerkers wat voor je regelen. Zou je graag eens willen zien hoe een Casio horloge er om jouw pols uit ziet? Dan raden wij aan om naar één van onze filialen te komen. Onze medewerkers helpen je graag.