✓ Gratis bezorging v.a. €59,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

Wat zijn de laatste trends voor trouwringen?

 

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Jullie bruiloft kan gevierd worden met prachtige trouwringen van Siebel Juweliers. Zijn jullie al op zoek naar trouwringen of hebben jullie nog geen idee wat bij jullie zou passen? Jullie kunnen altijd bij Siebel terecht voor een oriënterende afspraak om te kijken wat het beste bij jullie zou passen. Ben je benieuwd wat de laatste trends zijn rondom trouwringen? Lees dan onderstaande blog.

 

Op elkaar afgestemd of juist niet?

Eerst werden trouwringen enkel als set verkocht maar dat is tegenwoordig niet meer zo. Natuurlijk kunnen ringen als set verkocht worden als jullie graag dezelfde ring dragen. Echter, kunnen jullie bij Siebel Juweliers er ook voor kiezen om 2 verschillende trouwringen te bestellen. Bijvoorbeeld als de een liever witgoud draagt en de ander liever geelgoud. Dit is geen enkel probleem.

Ook het design kan verschillend zijn bij jullie trouwringen. Houd rekening met het tijdig bestellen van je trouwringen! Ze worden speciaal voor jullie gemaakt, dit kan tot 5 weken duren. De meeste bruidsparen gaan 6 maanden voor hun bruiloft op zoek naar hun perfecte trouwringen. Nadat je gebeld wordt dat de trouwringen in de winkel liggen, kunnen jullie ze op komen halen. We zien in onze winkels dat er al vaker unieke paren trouwringen verkocht worden, iedereen heeft toch zijn of haar eigen stijl!

 

Diamant of toch een andere edelsteen?

Wil je juist iets helemaal anders dan een diamanten trouwring of verlovingsring? Ga dan voor een andere edelsteen, bijvoorbeeld een saffier, smaragd, of robijn. Bij Siebel hebben we een prachtige collectie van Siebel Gems. In deze collectie gebruiken we sprankelende edelstenen in combinatie met 14 karaats geel- of witgoud. Ook perfect voor een verlovingsring! Jouw ring valt meteen op wanneer je Siebel Gems draagt. Wanneer je in je trouwring bijvoorbeeld een saffier laat zetten, is dit perfect te combineren met een verlovingsring van Siebel Gems. Je kan de trouwring combineren met een verlovingsring door deze aan dezelfde vinger te dragen onder elkaar of juist aan elke hand 1 ring.

 

 

Millenium Lab Grown Diamond in plaats van Natuurlijke Diamant

Bij Siebel zijn we expert op het gebied van sieraden. Zo houden we ons ook bezig met de laatste ontwikkelingen van technologie, vandaar dat we bij Siebel nu ook Lab Grown Diamonds verkopen. Dit zijn diamanten die in een laboratorium zijn gekweekt door een plakje diamant te nemen en te laten groeien door middel van een ingenieus proces. Dit is beter voor het milieu en er wordt minder arbeid verricht voor het verkrijgen van de diamant. Duurzaamheid is iets waar steeds meer mensen zich mee bezig houden. Je kan dus de natuur een stukje meehelpen door een lab grown diamond in je trouwring te laten zetten. Spreekt dit jullie aan? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden voor een lab grown diamond in je trouwring.

 

Uniek design van jullie trouwringen

Dit is ook een van de trouwringen trends, alles wordt steeds persoonlijker. Steeds meer bruidsparen vinden het fijn om hun eigen zegje over de trouwringen te hebben in plaats van te kiezen uit de ringen die al beschikbaar zijn. Willen jullie graag iets wat volledig bij jullie past? Bij Siebel Juweliers kunnen jullie de trouwringen van Bouchard helemaal zelf samenstellen aan de hand van een aantal opties. Zo kun je bijvoorbeeld de breedte, zetting van stenen en de afwerking zelf bepalen. Op deze manier zijn er honderden mogelijkheden waardoor jullie trouwringen compleet uniek zullen zijn.

 

Of jullie nu gaan voor het traditionele huwelijk of een geregistreerd partnerschap:. jullie bruiloft kan gevierd worden met prachtige trouwringen van Siebel Juweliers. Geef elkaar het ja-woord en dan doen wij de 2e trouwring cadeau bij aankoop van de trouwringen in één van onze winkels. Maak direct een afspraak via dezelink, dan zorgen wij voor een feestelijke en onvergetelijke ervaring.