Winkels & Openingstijden
  • Gratis bezorging v.a. €59,95
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis retourneren in de winkels
Klantenservice

Vind het perfecte Moederdag cadeau

Moeders zijn goud waard! Bij Siebel Juweliers hebben we de mooiste Moederdag cadeaus voor Moederdag. Jouw moeder verdient het om elke dag verwend te worden, maar zet haar dit jaar met Moederdag extra in het zonnetje met een sieraad of horloge van Siebel Juweliers. In deze blog vind je al onze tips voor een geslaagde Moederdag!


Ontbijt op bed

Begin de dag goed met een ontbijtje. Wat vindt jouw moeder lekker om ’s ochtends te eten? Met een ontbijt op bed start je de dag mooi op en het is meteen een verwenmoment voor je allerliefste moeder. Bak bijvoorbeeld pannenkoeken of maak een lekkere smoothie bowl. Samen met een kop koffie of een glas jus d’orange is het ontbijt al helemaal compleet. In plaats van ontbijt op bed kun je ook een gezellige high tea of brunch organiseren.


Zilveren sieraden

Om Moederdag dit jaar nog leuker te maken voor jouw moeder en voor jezelf kun je ook een leuk cadeau geven. Wat dacht je van één van onze prachtige zilveren sieraden? Alle zilveren sieraden van Siebel Juweliers zijn 925 sterling zilver en blijven dus altijd mooi! Is jouw moeder fan van Buddha to Buddha? Misschien kun je deze Moederdag haar collectie uitbreiden met een mooie ring of armband. De zilveren sieraden van Buddha to Buddha zijn mooi met elkaar te combineren door grof en subtiel door elkaar te mixen. Zo heb je een armparty van Buddha to Buddha. Draagt jouw moeder graag zilveren sieraden met Zirkonia? Dan is een mooie ring of armband van Isare het perfecte cadeau! Deze sieraden zijn tijdloos en zij zal hier erg lang nog plezier van hebben.


Gouden sieraden

Draagt jouw moeder liever gouden sieraden? Ook dan kun je terecht bij Siebel Juweliers voor een mooi Moederdag cadeau. Bij Siebel Juweliers hebben we de mooiste gouden sieraden die zijn vervaardigd uit 14 of 18 karaat. De sieradencollecties van Valentina vallen overal mee te combineren. Zo kun je hiervan meerdere ringen of kettingen ''stacken’’. Zoek je iets persoonlijks? Kijk dan eens naar de sieraden van Sofia. Deze sieraden zijn gezet met edelstenen, waarvan sommige geboortestenen zijn. Hierdoor kun je een cadeau nog specialer maken!

Draagt jouw moeder graag goud maar valt dit net buiten jouw budget? De sieraden van ons nieuwe merk Sif Jacobs zijn gemaakt van gold plated zilver en zijn versierd met gekleurde zirkonia stenen.


Horloges

Ook een horloge is een prachtig Moederdag cadeau. Wat dacht je van de Nederlandse merken Rosefield of Cluse? Deze horloges zijn met hun klassieke en tijdloze designs een echte must in de collectie van iedere vrouw! De horloges van Tommy Hilfiger kunnen ook een geslaagd cadeau zijn. Dankzij de uitgebreide collectie is er voor ieder wat wils.


Extra service: graveren of inpakken & een moederdag kaartje

Voor een extra personal touch kun je jouw cadeautje laten graveren bij Siebel Juweliers. Een tekst zoals “voor mama” kan op de achterkant van een horloge gegraveerd worden, mits daar ruimte voor is. Laat je hierover informeren in één van onze 45 winkels. We helpen je graag verder! 

Om jouw Moederdag cadeau extra persoonlijk te maken krijg je bij aankoop van jouw cadeau in de webshop of winkels een Moederdag kaartje. Deze kun je samen met het cadeau aan jouw moeder geven. De kaartjes zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt.  

Ben je na het lezen van deze blog op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze Moederdag brochure of bezoek één van onze 45 winkels. We staan voor je klaar en helpen je graag om het perfecte Moederdag cadeau uit te zoeken!