✓ Gratis bezorging v.a. €49,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

Service en reparaties

Naast het shoppen van nieuwe sieraden kan je bij Siebel Juweliers ook terecht voor een reparatie of onderhoud aan jouw sieraad of horloge. In iedere vestiging staat er een expert klaar om al je vragen te beantwoorden. Is de band van je horloge los? Heeft je horloge een nieuwe batterij nodig? Is jouw gouden ring dof geworden of wil je jouw sieraad laten graveren? Alles is mogelijk!


Klaar terwijl je wacht

Onze deskundige winkelmedewerkers zijn opgeleid om kleine ingrepen uit te voeren in onze werkplaats op locatie. De meeste ingrepen duren slechtst enkele minuten. Is bijvoorbeeld jouw ring erg dof geworden of stoor je je aan kleine oppervlakkige krasjes? Dan kunnen wij de ring polijsten. Binnen enkele minuten is de ring weer mooi en glanzend. Ook voor het professioneel reinigen van de sieraden kunt u bij ons terecht. Sieraden met stenen of bewerkte oppervlaktes hebben vaak hoekjes of gleufjes waar vuil in ophoopt. Bijvoorbeeld zeepresten van het handen wassen of parfum. Wij kunnen de sieraden reinigen door gebruik te maken van de ultrasoon. Dit is een soort badje waar een speciale vloeistof in zit. Het vuil laat los door middel van trillingen. Ben je niet in de gelegenheid om naar een van de winkels te komen dan kun je ook kiezen voor een doe-het-zelf oplossing. Bestel online een zilver snelpoetscreme of het goud dompelbad en reinig eenvoudig je sieraden vanuit huis.

Ook het vervangen van jouw horloge batterij is bij ons in een handomdraai gedaan. Voor je met jouw horloge naar een van onze winkels komt zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Om te beginnen moet je controleren of jouw horloge een quartz uurwerk heeft. Automatische horloges zoals Solar of Kinetic hebben namelijk geen batterij. Daarnaast is het horloge na het vervangen van de batterij ter plaatse alleen spatwaterdicht. Heb jij een waterdicht model en behoud je graag deze functie dan sturen wij het horloge op naar het atelier zodat hij ook weer waterdicht retour komt. Andere horloge reparaties zoals het verlengen, inkorten of vervangen van de band is bij ons geen enkel probleem.


 Gravure

Als je in de winkel een sieraad koopt zoals een ring of bijvoorbeeld een plaat armband kan je ervoor kiezen om deze te laten graveren. Hiervoor is er keuze uit een blokletter of een sierletter. Ook als je iemand een horloge cadeau doet kun je het extra speciaal maken door een naam of een datum op de achterkant te laten graveren. Het graveren wordt gedaan met een speciale machine die wij zo instellen dat de letters precies het juiste formaat krijgen.

Let op: artikelen die zijn gegraveerd kunnen wij niet retour nemen.


 Atelier

Het kan voorkomen dat jij een kapot horloge of sieraad aanbiedt die wij niet in de winkel kunnen maken. In dit geval sturen wij jouw sieraad op naar ons eigen atelier. Zij nemen de reparatie in behandeling. Voor alle reparaties die boven de 60 euro uitkomen ontvangt je een prijsopgave. Indien je hiermee akkoord gaat wordt jouw artikel in orde gemaakt en weer terug naar het filiaal verzonden. Horloges worden in sommige gevallen doorgestuurd naar de officiële leverancier.