✓ Gratis bezorging v.a. €59,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

Hoe kan ik betalen via Klarna?

Siebel Juweliers biedt u de mogelijkheid om met Klarna te betalen. Klarna voert voor Siebel Juweliers het volledig achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Klarna per e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen.

U kunt bij Siebel Juweliers via Klarna betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website. 
Let op! Ook met de betaalmethode Klarna hoort u twee e-mails van ons te ontvangen. 

In de eerste e-mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en in de tweede mail een bevestiging dat uw betaling is goedgekeurd door Klarna. Heeft u deze tweede mail niet ontvangen? Dan is uw bestelling waarschijnlijk niet goed doorgekomen en wordt deze daarom ook niet in behandeling genomen.