Geschenkartikelen

GESCHENKARTIKELEN
Op zoek naar een mooi cadeau? Naast sieraden en horloges hebben wij ook verschillende soorten geschenkartikelen. Van spaarpotten en tandendoosjes tot besteksets en fotolijstjes. Altijd een passend cadeau? Met een Siebel Giftcard zit je altijd goed! En jij bepaalt natuurlijk het budget. De kaart is verkrijgbaar in onze winkels en op te waarderen met een minimale waarde van € 5,- tot een maximum van € 150,-. Of klik hier en bestel de cadeaukaart online.

GESCHENKARTIKELEN BIJ SIEBEL JUWELIERS
Op zoek naar een cadeautje? Verras jouw partner, vader of moeder met een van de geschenkartikelen van Siebel Juweliers! Een cadeaukaart doet het altijd goed. Zo kan jouw dierbare zelf een prachtig sieraad uitzoeken in een van onze winkels of in onze webshop. Wij hebben ook cadeautjes voor de allerkleinsten: van zilveren spaarpotjes, besteksetjes en rammelaars bedrukt met de leukste figuren als Woezel en Pip, Dikkie Dik en Nijntje. 

KOOP JOUW GESCHENKARTIKEL NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 00