Geschenkartikelen

Siebel Juweliers heeft naast sieraden en horloges ook verschillende soorten geschenkartikelen. Bekijk deze geschenken die bestaan uit verschillende soorten verzilverde producten zoals, spaarpotten, besteksets, fotolijstjes en cadeaukaarten. Leuke geschenken voor jezelf of voor iemand die je wilt verassen.

Rooster Lijst

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

17 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

GESCHENKARTIKELEN BIJ SIEBEL JUWELIERS

Verras jouw partner, kind of kleinkind met een van de geschenkartikelen van Siebel juweliers! Een cadeaukaart doet het altijd goed. Zo kan jouw dierbare zelf een prachtig sieraad uitzoeken in een van onze vestigingen of op de Siebel webshop. Wil jij voor jouw kleinkind, kleine neefje of jouw zoontje/dochter een leuk cadeautje? Neem dan eens een kijkje bij Siebel juweliers. Wij beschikken over diverse zilveren spaarpotjes, tandendoosjes, besteksetjes en rammelaars met de leukste figuren als Woezel en Pip, Dikkie Dik en Nijntje.

KOOP UW GESCHENKARTIKEL NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe geschenkartikel de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).