Boccia Titanium sieraden

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

BOCCIA TITANIUM
Boccia is hét merk als het gaat om titanium sieraden en horloges. Boccia sieraden beschikken over een strak, modern en vernieuwende look. Titanium is erg draagvriendelijk, omdat het bestaat uit antiallergische materialen. Titanium is dus geschikt voor iedereen met een allergie voor bijvoorbeeld zilver of staal.

BOCCIA TITANIUM SIERADEN
Boccia sieraden hebben een strakke, moderne en vernieuwende look. De collectie bestaat uit titanium sieraden, die ook gecombineerd zijn met keramiek, leer, rubber en staal. De sieraden zijn onderling ook goed te combineren met elkaar.

Boccia sieraden zijn veelal van titanium. Titanium is licht materiaal en beschikt daarom over een hoog draagcomfort. Ook wordt titanium niet aangetast door water, zweet of zuren. Hierdoor blijven de sieraden in goede staat. Boccia sieraden zijn geschikt voor mensen die wel eens een allergische reactie krijgen van sieraden, de sieraden zijn namelijk gemaakt van antiallergische materialen!

KOOP JOUW BOCCIA TITANIUM NU ONLINE!
Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Je kunt je bestelling ook gratis ophalen in een van onze winkels. Betaal bij ons kosteloos achteraf! Mocht je vragen hebben over jouw bestelling, dan kun je mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550300 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).