Boccia Titanium sieraden

Boccia is hét merk als het gaat om titanium sieraden en horloges. Titanium is als materiaal zeer draagvriendelijk omdat het antiallergisch is en dus geschikt is voor iedereen met een allergie voor bijvoorbeeld staal of zilver.

Rooster Lijst

1-48 van 53

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

1-48 van 53

Stel een Aflopende Directie in
Pagina:
  1. 1
  2. 2

BOCCIA TITANIUM SIERADEN

Boccia sieraden beschikken over een strak, modern en vernieuwende look. De collectie bestaat uit titanium sieraden, die ook gecombineerd zijn met keramiek, leer, rubber en staal. De sieraden zijn onderling ook goed te combineren met elkaar.

Boccia sieraden zijn veelal van titanium. Het titanium is zeer licht materiaal en beschikt daarom over een zeer hoog draagcomfort. Het titanium wordt niet aangetast door water, zweet of zuren. Hierdoor blijven de sieraden in goede staat. Ook zijn Boccia sieraden zeer geschikt voor mensen die wel eens een allergische reactie krijgen van sieraden want de sieraden zijn antiallergisch!

KOOP UW BOCCIA TITANIUM SIERADEN NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe sieraad van Boccia Titanium de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).