Bedels

Siebel Juweliers heeft een assortiment van verschillende soorten bedels voor aan een armband of collier. Bekijk de bedels in allerlei vormen en kleuren. Dit zijn leuke bedels voor jezelf of voor iemand die je wilt verrassen.

Rooster Lijst

37 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

37 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

BEDELS BIJ SIEBEL JUWELIERS

Een bedelarmband is een sieraad dat je volledig naar jouw smaak kunt samenstellen. Er zijn zoveel verschillende soorten bedels. Deze zijn voor aan een armband of collier. De bedels zijn zilver- en goudkleurig. Vaak heeft een bedel een bepaalde betekenis of herinnering voor jou. Hierdoor draag jij altijd jouw mooiste momenten met je mee. Siebel beschikt over bedels van Pandora, Ti Sento, Siebel Gold en Silver by Siebel. De bedels bestaan uit letters en verschillende vormen als laarsjes en hartjes. Ben je toe aan een nieuw sieraad? Of wordt jouw sieraad een beetje saai? Vrolijk hem op met een nieuwe bedel en het lijkt weer een compleet nieuw sieraad!

KOOP UW BEDEL NU ONLINE!

Bestel online op werkdagen voor 15:00 en ontvang uw nieuwe bedel de volgende dag. Bestellingen boven de €40,- worden gratis bezorgd. Ook zijn uw bestellingen gratis op te halen in een van de Siebel filialen. En u kunt kosteloos achteraf betalen. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, dan kunt u mailen naar webshop@siebeljuweliers.nl. Ook kunt u voor uw vragen telefonisch contact opnemen met onze klantenservice. De klantenservice is bereikbaar op het telefoonnummer 088-6550399 (maandag t/m donderdag van 09.00 uur - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur - 16.00 uur).