Retourneren webshop

Kan ik een product dat gekocht is in de webshop retourneren?
Ja, een product gekocht op www.siebeljuweliers.nl heeft een bedenktermijn van 30 dagen. Nadat u heeft aangegeven dat u van de koop afziet heeft u nog 14 dagen om het terug te sturen. Binnen deze periode kunt u via DPD het product kosteloos aan ons retourneren (meer informatie leest u verder onder 'Retour sturen via DPD')
Ook is er de mogelijkheid om de bestelling in te leveren in één van onze filialen. Vanuit het filiaal zal het pakket dan worden teruggestuurd naar de webshop. Er wordt geen geld terug gegeven in de winkel. Het product moet in de originele staat zijn: oftewel het product mag niet beschadigd of gedragen zijn, uiteraard mag het product wel gepast zijn. Het Siebel Juweliers etiket dat bij aankomst aan het artikel zit, dient bij een retour nog steeds aan het artikel bevestigd te zijn, tenzij het etiket het passen belemmert. Het etiket moet wel bij een retour bij het artikel in de originele verpakking aanwezig zijn. Gelieve een product altijd te retourneren in de originele verpakking.
U kunt uw bestelling ook via een andere vervoerder, bijv. PostNL, retourneren, echter zijn hier wel kosten aan verbonden.


Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van een product dat is aangeschaft via de webshop?

Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het retourneren van een product dat is aangeschaft via de webshop.


Waar kan ik een product retourneren dat is aangeschaft via de webshop?

U kunt het artikel in één van onze filialen inleveren of via DPD naar ons terugsturen. 


Retour via een Siebel Juweliers filiaal:

Retourneren bij een Siebel Juweliers filiaal is kosteloos.
1. Vul het retourformulier in dat u heeft ontvangen bij de levering.
2. Dit formulier, de webshop kassabon en het artikel in originele staat neemt u mee naar het filiaal.
3. In het filiaal kan het product ingeleverd worden.
4. Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten in het geval dat de complete bestelling terug wordt gestuurd) wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, terug gestort op de rekening waarmee u betaald heeft, tenzij u betaald heeft met een cadeaukaart. In dat geval ontvangt u voor het bedrag wat betaald is met een cadeaukaart, een nieuwe cadeaukaart. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen, of u heeft aangetoond ze te hebben verstuurd. 
 

Retour sturen via DPD:
Retouradres: SBWS – Zekeringstraat 44 1014 BT Amsterdam.

1. Vul het retourformulier in dat u heeft ontvangen bij de levering.
2. Plaats het retourformulier en het artikel in originele verpakking in de verzenddoos.
3. Plak het meegeleverde retouretiket op de doos.
4. Zorg dat de verzenddoos goed afgesloten en afgeplakt is en lever het in bij een DPD depot.
5. Bewaar het verzendbewijs.
6. Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten in het geval dat de complete bestelling terug wordt gestuurd) wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, terug gestort op de rekening waarmee u betaald heeft, tenzij u betaald heeft met een cadeaukaart. In dat geval ontvangt u voor het bedrag wat betaald is met een cadeaukaart, een nieuwe cadeaukaart. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen, of u heeft aangetoond ze te hebben verstuurd. 


Wat zijn de retourvoorwaarden van de Siebel Juweliers webshop?
Lees hier de retourvoorwaarden.
Vul daarna ons retourformulier of het Europees Modelformulier voor Herroeping in.


De gevolgen van het gebruik maken van de bedenktijd
- U krijgt alles wat u aan Siebel Juweliers heeft betaald, inclusief de betaalde leveringskosten, binnen 14 dagen na ontbinding terug. Alleen als u heeft gekozen voor een duurdere verzendmethode krijgt u alleen kosten van de standaard verzendmethode terug. Siebel Juweliers mag wachten met terugbetalen tot wij het product hebben teruggekregen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggestuurd.
- Siebel Juweliers betaald terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons heeft betaalt. Dit is alleen anders als u toestemming geeft voor een andere betaalmethode. In dat geval brengt Siebel Juweliers geen extra kosten in rekening.
- U bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 99