Retourneren webshop

Kan ik een product dat gekocht is in de webshop retourneren?
Ja, een product gekocht op www.siebeljuweliers.nl heeft een bedenktermijn van 21 dagen. Nadat je hebt aangegeven van de koop af te zien, heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Binnen deze periode kun je via PostNL het product kosteloos aan ons retourneren (meer informatie: 'Retour sturen via PostNL')
Ook kun je jouw bestelling afgeven in één van onze winkels. Vanuit de winkel zal het pakket dan worden teruggestuurd naar de webshop. Er wordt geen geld terug gegeven in de winkel. Het product moet in de originele staat zijn: oftewel het product mag niet beschadigd of gedragen zijn, uiteraard mag het product wel gepast zijn. Het Siebel Juweliers etiket dat bij aankomst aan het artikel zit, dient bij een retour nog steeds aan het artikel bevestigd te zijn, tenzij het etiket het passen belemmert. Het etiket moet wel bij een retour bij het artikel in de originele verpakking aanwezig zijn. Gelieve een product altijd te retourneren in de originele verpakking.
Je kunt jouw bestelling ook via een andere vervoerder, bijv. DPD, retourneren, echter zijn hier wel kosten aan verbonden.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van een product dat is aangeschaft via de webshop?
Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het retourneren van een product dat is aangeschaft via de webshop.

Waar kan ik een product retourneren dat is aangeschaft via de webshop?
Je kunt het artikel in één van onze winkels inleveren of via PostNL naar ons terugsturen. 

Gratis retourneren via één van onze winkels:
1. Vul het retourformulier in dat je hebt ontvangen bij de levering.
2. Dit formulier, de webshop kassabon en het artikel in originele staat neem je mee naar de winkel.
3. In de winkel kan het product ingeleverd worden.
4. Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten in het geval dat de complete bestelling terug wordt gestuurd) wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, teruggestort op de rekening waarmee de betaling is voltooid, tenzij je betaald hebt met een cadeaukaart. In dat geval ontvang je voor het bedrag wat betaald is met een cadeaukaart, een nieuwe cadeaukaart. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen. 

Retour sturen via PostNL:
Retouradres: SBWS – Antwoordnummer 98018 1000 VA Amsterdam.

1. Vul het retourformulier in dat u heeft ontvangen bij de levering. 
2. Plaats het retourformulier en het artikel in originele verpakking in de verzenddoos. 
3. Plak het meegeleverde retouretiket op de doos.
4. Zorg dat de verzenddoos goed afgesloten en afgeplakt is en lever het in bij een PostNL locatie.
5. Bewaar het verzendbewijs.
6. Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten in het geval dat de complete bestelling terug wordt gestuurd) wordt zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment van ontbinding, teruggestort op de rekening waarmee de betaling is voltooid, tenzij je betaald hebt met een cadeaukaart. In dat geval ontvang je voor het bedrag wat betaald is met een cadeaukaart, een nieuwe cadeaukaart. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de producten hebben ontvangen.

Wat zijn de retourvoorwaarden van de Siebel Juweliers webshop?
Lees hier de retourvoorwaarden.
Vul daarna ons retourformulier of het Europees Modelformulier voor Herroeping in.

De gevolgen van het gebruik maken van de bedenktijd
- Je krijgt alles wat je aan Siebel Juweliers hebt betaald, inclusief de betaalde leveringskosten, binnen 14 dagen na ontbinding terug. Alleen als je hebt gekozen voor een duurdere verzendmethode dan krijg je alleen de kosten van de standaard verzendmethode terug. Siebel Juweliers mag wachten met terugbetalen tot wij het product hebben teruggekregen of totdat wordt aangetoond dat je het product hebt teruggestuurd.
- Siebel Juweliers betaald terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de betaling hebt voltooid. Dit is alleen anders als je toestemming geeft voor een andere betaalmethode. In dat geval brengt Siebel Juweliers geen extra kosten in rekening.
- Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering door gebruik van het product dat verder gaat dan nodig om de aard, kenmerken en werking van het product te beoordelen.

Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken

Voeg ons nummer toe aan je WhatsApp
06 82 25 91 24

De klantenservice is maandag t/m donderdag aanwezig van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00 tot 16.00.

Voor telefonisch contact, kunt u contact opnemen via 088 655 03 00