.

 

Gaatjes schieten bij Siebel Juweliers Haarlem

 

 

Siebel Juweliers in Haarlem is de plek voor jouw nieuwe gouden en zilveren sieraden, horloges en trouwringen. Bij Siebel Juweliers in Haarlem vind je een groot assortiment aan stijlvolle en prachtige kettingen, oorbellen, armbanden, horloges en diamanten verlovingsringen. Wil je graag jouw eerste oorgaatjes laten schieten, wil je een tweede of misschien wel derde? Dan staat er in onze winkel in Haarlem een expert klaar om hiervan een onvergetelijke ervaring te maken. In Haarlem heb je genoeg keuze. Met het brede assortiment aan oorbellen vind jij het paar dat perfect bij jou past! Kom jij ook langs? Maak dan een afspraak via onderstaand formulier!


Het laten schieten van oorgaatjes kost €14,95. Koop je oorbellen van €29 of duurder? Dan krijg je het schieten van de oorgaatjes van ons cadeau!

Wij hanteren een minimum leeftijd van 3 maanden*. 
Tot een leeftijd van 16 jaar is er wettelijk gezien altijd toestemming van de ouders nodig. 
*Omdat niet al onze medewerkers gaatjes prikken bij hele jonge kinderen adviseren wij om altijd even eerst contact op te nemen met de winkel

Oorgaatjes schieten

* Vereiste velden

 

De ingevulde data zijn nog niet definitief, je wordt z.s.m. teruggebeld door een van onze medewerkers om de afspraak verder af te kunnen stemmen.

  

Adres gegevens: 

Grote Houtstraat 5-5a
2011 SB
Haarlem