✓ Gratis bezorging v.a. €59,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels
Rotsachtige bergrug met besneeuwde toppen

Goudinruil bij Siebel Juweliers


Draag jij jouw gouden ring niet meer? Of heb je nog een oude ketting liggen die je niet meer leuk vindt? Ruil dan jouw oude goud in bij Siebel en koop daarmee jouw nieuwe favoriete sieraad of horloge terug!
Voor elke gram goud die jij inlevert ontvang je namelijk €40,- voor 14K en €50,- voor 18K euro tegoed om te winkelen bij Siebel. Dit tegoed komt op een Goudkaart te staan en is geldig op het gehele assortiment in zowel alle 48 fysieke winkels als op onze webshop.
Maak een inruilafspraak via het formulier op deze pagina of kom langs bij jouw favoriete Siebel winkel in de buurt!

Goudinruil afspraak bij Siebel Juweliers

Gemaakte afspraken zijn nog niet definitief. Jouw gekozen winkel zal telefonisch contact opnemen voor het afstemmen van de afspraak!

Voorwaarden inruilservice

  

  • Voor iedere gram ingeleverd goud ontvang je nu €40,- voor 14k en €50,- voor 18k goudkaart tegoed, jouw tegoed komt op een ‘’Goudkaart’’ te staan en kun je uitgeven in een van onze 48 winkels of op onze webshop. Het tegoed is geldig op het gehele assortiment. Het laten uitbetalen van dit tegoed is niet mogelijk.
  • Bij het inleveren van goud dien je jouw legitimatie te laten zien (ID-kaart, paspoort of rijbewijs) daarnaast is de vereiste leeftijd 18 jaar of ouder.
  • Alle gouden artikelen vanaf 14 karaat kunnen worden ingeleverd. Dit betekent dat goud vergulde artikelen en artikelen gemaakt van niet-bewerkbaar edelmetaal niet worden aangenomen.
  • Artikelen boven de 10 gram moeten worden gewogen en onderzocht op onze speciaal hiervoor ingerichte serviceafdeling op het hoofdkantoor. Indien er in de winkel twijfel bestaat over een aangeboden artikel wat onder dit gewicht is kan er worden besloten deze ook ter controle naar deze serviceafdeling te sturen voor een definitieve check. Indien de goudcontrole positief blijkt zal het tegoed dan na waardebepaling kunnen worden opgehaald in de door jou gekozen winkel.
  • Om het nettogewicht en karaat van het ingeleverde artikel te kunnen bepalen, kan het artikel mogelijk door een medewerker gedemonteerd worden. Eventuele (edel)stenen zullen worden verwijderd. Dit betekent dat er een mogelijkheid bestaat dat de steen(en) kunnen breken in dit proces. Ook eventuele lak- of emaille-lagen zullen verwijderd moeten worden om te controleren of het goud is. Andere onderdelen (welke niet uit goud bestaan) zullen ook verwijderd moeten worden voor een accurate waardebepaling. Het is daarom mogelijk dat je bepaalde artikelen beschadigd of gedemonteerd retour ontvangt.
  • Indien je akkoord gaat met het inleveren van het goud, zal je jouw goudkaart direct ontvangen. Mocht je na de waardebepaling niet akkoord gaan met de inname, krijg je van ons jouw artikel retour.
  • Bij gebruik van het goudwaardekaart tegoed bij online aankopen op www.Siebeljuweliers.nl kies je de optie ‘’cadeaukaart’’ in de check-out en vul je de gegevens van de kaart in. Het tegoed zal dan in jouw check-out verschijnen.
  • Na het inleveren van het goud en ontvangst van de Goudkaart, is de transactie niet meer herroepbaar. Siebel Juweliers is in geen enkele wijze aansprakelijk voor diefstal, verlies, vervalsing of misbruik van de Goudkaart. Siebel Juweliers zal in geen geval het resterende tegoed uitkeren of verrekenen.
  • Een Goudkaart is 2 jaar geldig. Ook bij deelbestedingen of ruilingen blijft de oorspronkelijke uitgiftedatum van kracht.
  • Siebel Juweliers behoudt zich het recht de inname van oud goud elk moment te kunnen staken. Ook behoudt Siebel Juweliers het recht aangeboden artikelen zonder opgave van redenen te weigeren.

Onder toezicht van Waarborg Holland, door de Minister van Economische Zaken aangewezen als waarborginstelling voor edelmetalen voorwerpen, wordt door Siebel Juweliers jouw edelmetaal op gehalte en gewicht getoetst.