Winkels & Openingstijden
  • Gratis bezorging v.a. €59,95
  • Gratis achteraf betalen
  • Gratis retourneren in de winkels
Klantenservice

Winnaar trouwring van het jaar award 2023 | Bouchard By Siebel

De winnende trouwringen 

Met trots hebben onze storemanagers maandag 29-01-2024 de trouwringen van het jaar 2023 award van Bruisdsmedia in ontvangst mogen nemen! De award winning trouwringenset is van ons merk Bouchard. De set bestaat uit twee prachtige 14-karaats gouden ringen, met in de damesring 15 briljant geslepen diamanten. De winnende set is gewonnen door Janneke en Robin! 

Damesring: 9TBD160XG/35
Herenring: 9TBD160-G/45


Bruidsmedia sprak de dolblije Janneke en Robin.

Trouwringen uitzoeken 

“We kregen op vrijdag te horen dat we de ringen hadden gewonnen, net voordat we een weekendje weggingen. De sfeer zat er dus meteen goed in! Gezien we pas in augustus trouwen, waren we nog niet actief naar trouwringen op zoek gegaan. Daar zijn we nu natuurlijk erg blij mee.” Hun set droomringen komt nu dan toch langzaam dichterbij: “Aankomende vrijdag gaan we naar de Siebel Juweliers vestiging in Roosendaal om onze ringen op te meten en ze dan ook voor het eerst echt om te doen.”


Romantisch aanzoek in Kroatië 

Na een ontmoeting in de kroeg en een relatie van bijna tien jaar, ging Robin voor zijn Janneke op één knie. “We waren op vakantie in Kroatië en hadden net een drukke dag achter de rug. Ik wilde lekker lui in het restaurant van de camping eten, maar Robin overtuigde me om toch aan het strand te eten. Na de wandeling van zo’n twintig minuten, wilde hij eerst de zonsondergang bekijken. Precies op het moment dat we een mooi plekje op het strand hadden gevonden, ging de zon onder en ging Robin op zijn knie.” Met z’n tweetjes blijven ze de hele vakantie nog in hun verloofd-bubbel: “We besloten het die hele vakantie niemand te vertellen. Alleen mijn vader wist het, omdat Robin bij hem om mijn hand is gaan vragen. We moesten dan ook echt opletten met het versturen van vakantiefoto’s naar familie en vrienden. Eenmaal terug zijn we bij onze ouders langsgegaan om het te vertellen.”


Klik hier om jouw trouwring afspraak te maken in een van onze winkels.