✓ Gratis bezorging v.a. €59,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

Feestelijke New Years Eve sieraden

Oudjaarsavond, de betoverende nacht met een gouden rand die het officiele einde van het jaar inluidt. Het is het moment waarop de heldere hemel verlicht wordt door vuurwerk, en jij hebt de kans om met een sprankelende New Years Eve sieraden de show te stelen. Bij Siebel Juweliers vind je een uitgebreide selectie aan glamoureuze oorbellen en kettingen tot aan minimalistische ringen en armbanden. Bereid je voor op een schitterende oudejaarsavond en een sprankelend nieuw jaar! Happy New Year!!


Golden hour
Schitter als een gouden godin tijdens oud & nieuw! Maak je outfit compleet met schitterende zirkonia's en sprankelende diamanten - wij houden ervan! Laten we eerlijk zijn, nieuwjaarsavond is nou eenmaal de perfecte gelegenheid voor sprankelende details. Als er een kleur is die de essentie van oud en nieuw goed laat zien, dan is het wel goud. Gouden glitters, decoratie, pailletten, champagne, kortom, alles schittert in goud. Match jouw New Years Eve outfit met de gouden tonen van de nacht! Vertrouw ons, met goud zul je zeker schitteren tijdens oud & nieuw!

Sparkling silver

En laten we eerlijk zijn, wat is een betere manier om die speciale avond te vieren dan met een vleugje zilver? Zilveren sieraden hebben iets magisch, toch? Ze sprankelen en voegen iets extra's toe aan je outfit, vooral tijdens oudejaarsavond.

Ik bedoel, die zilveren oorbellen die net het licht opvangen of dat subtiele armbandje om je pols... Ze maken alles net een tikje feestelijker. Persoonlijk ben ik gek op opvallende zilveren oorbellen. Ze geven net dat beetje extra glam aan jouw look.

Wat we zo cool vind aan zilveren sieraden, is dat ze altijd passen. Of je nu voor een chique jurk gaat of gewoon een beetje chic maar casual wilt zijn met een mooie broek en blouse - ze maken alles compleet.