✓ Gratis bezorging v.a. €59,95 ✓ Gratis achteraf betalen & retourneren in de winkels

De mooiste kerstcadeaus bij Siebel Juweliers 2023

It is beginning to look a lot like christmas! De meest magische tijd van het jaar staat bijna voor de deur. Heb jij al alle cadeautjes in huis? Of weet je niet wat je moet halen voor iemand die al alles heeft? 

Shine bright like a diamond
Diamanten zijn schitterende edelstenen die al heel lang bekend zijn vanwege hun grote hardheid en mooie glans. Een diamant is zelfs het hardste natuurlijke materiaal op aarde en kan scherper geslepen worden dan een zirkonia, waardoor hij feller schittert. Diamanten sieraden zien er niet alleen prachtig uit, maar gaan ook lang mee. De meeste diamanten sieraden zijn gemaakt van echt 14-karaats goud of witgoud, wat de stijl en waarde ervan benadrukt. Omdat ze doorzichtig zijn, hebben diamanten een neutrale uitstraling die iedereen zal aanspreken. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van diamanten?

Een echte investment die generaties meegaat! Toch op zoek naar een budget vriendelijker alternatief? Ga voor Lab Grown Diamonds! Onze Millennium collectie telt de meest schitterende sieraden met Lab Grown Diamonds. Neem een kijkje tussen onze topsellers, gezet met prachtige blauwe saffieren en schitterende diamanten.

Italian beauties
Helemaal uit de hoofdstad van de glamour en mode, het italiaanse sieradenmerk TI SENTO. Al jaren een favoriet met een breed assortiment sieraden. Van schakels tot aan parels, kettingen, mix en match oorbellen, ringen, armbanden. De nieuwste collectie is geïnspireerd uit galaxy, sterren en alles wat daar mee te maken heeft. Bekijk zo even de web-only sterrenbeeldhanger, gezet met zirkoniastenen op een parelmoer muntje, welke geaccentueerd wordt door een rij schitterende zirkoniastenen. Zo kan je een cadeau geven die niet alleen prachtig is, maar het ook nog eens extra speciaal maken. 

A multicolour story
Heeft zij een kleurrijke stijl? Dan is Sif Jakobs perfect voor haar. Het Scandinavische merk staat bekend om eye-catching en elegante sieraden met een Noorse touch. Glamorous and yet "affordable". De mooie kleurcombinaties zullen haar nog meer laten stralen! Sif Jakobs heeft de meest schitterende tennisarmbanden in de collectie, met witte stenen of gemixte kleuren. Topsellers uit de collectie zijn ook de prachtigste oorhangers in talloze kleurencombinaties. 

DIVERSITY
Voor als je niet kan kiezen... Salvatore Plata heeft alles. Het Spaanse merk staat bekend om diversiteit. Met mega veel collecties is er super veel variatie en voor ieder wat wils. Als je haar iets wilt geven wat zij nog niet heeft vind je het bij Salvatore! Denk bijvoorbeeld aan deze topseller oorringen met gekleurde synthetische kristallen of aan deze waanzinnige roseplated ketting, met tennisketting look. 

A beige world
Klassieke vintage stijl, pastel- en beigetinten. Doet dit je aan haar stijl denken? Dan is 24 KAE perfect voor haar. De 24KAE collectie is ontworpen door bekende Instagram influencer Kae Sutherland en staat bekend om de klassieke vintage stijl, pastel- en beigetinten die door haar gehele collectie terugkomen. Alle sieraden van 24Kae zijn gemaakt van hoge kwaliteit 925 sterling zilver en zijn gerhodineerd of verguld met 14 karaat goud, afgewerkt met zirkonia, parels, synthetische kristal en kleurstenen. 


The world is your oyster and you are the PEARL
Als jouw dame een voorliefde heeft voor een tijdloos klassieke stijl, met een voorkeur voor de meest verfijnde jurken, rokken, elegante blouses en stijlvolle hakken, dan zou een parelsieraad weleens het perfecte geschenk kunnen zijn. Het mooie aan parelsieraden is dat ze de afgelopen jaren weer helemaal terug zijn in de mode, en daardoor een breed scala aan stijlen bieden. Parels staan door hun zeldzaamheid en mooie uitstraling al eeuwenlang symbool voor luxe, elegantie en klasse. Laat haar zien dat zij speciaal is en geef haar iets dat net zo tijdloos en uniek is als zij. Sieraden met parels kunnen erg verschillen. Er zijn verschillende sieradenmerken met prachtige parels in hun collectie: Ti SentoNarumiSif jakobs etc..

Verbintenis 
Schakel sieraden zijn echt een statement! Een schakel verbind en symboliseert dus verbondenheid. Het geven van een schakelsieraad is dus een prachtige boodschap om aan jouw partner over te brengen. Schakels zijn perfect voor vrouwen met een sterke stijl. 

A personal touch
Sieraden met initialen zijn een echte trend, je kunt kiezen voor de initialen van jezelf of een die van jouw partner, kinderen, of een andere dierbare. Koppels gebruiken ook vaak beide eerste letters om het sieraad nog persoonlijker te maken. Sieraden met initialen zijn tijdloos en kunnen van generatie op generatie doorgegeven worden. Sieraden met initialen worden vaak gedragen door een partner maar een ouder kan ook de initialen van haar kinderen dragen.

You're golden
Gouden sieraden, misschien wel het meest tijdloze geschenk van waarde.  Gedurende vele jaren hebben gouden sieraden consistent de hoogste plek ingenomen op de lijst van populaire sieradentrends. Deze tijdloze stukken zijn onmisbaar in elke collectie. Het afgelopen jaar zagen we een opvallende opmars van gouden schakelsieraden, met name in de verbluffende ontwerpen van gourmetschakel, paperclip en rope/touw. Deze schitterende gouden trend zal ook in 2023 veelvuldig te bewonderen zijn. Ontdek de pracht van goud! Al onze gouden sieraden, vooral de schakelvarianten, zijn vervaardigd uit authentiek 14-karaats goud, tenzij anders aangegeven. Dit garandeert niet alleen een stralende kerst, maar ook jarenlang tijdloos plezier voor de ontvanger.