Siebel Juweliers opent winkel in Batavia Stad

Amsterdam, 3 juli 2015

Siebel Juweliers opent op zaterdag 4 juli 2015 de deuren van haar geheel nieuwe winkel in Batavia Stad Fashion Outlet te Lelystad. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 70 vierkante meter en biedt ruimte aan meer dan 15 sieraden- en horlogemerken, welke met mooie kortingen worden aangeboden. Anita Schonenberg, de Cluster Store Manager van deze gloednieuwe winkel, is van mening dat het resultaat er mag zijn: “We hebben de afgelopen dagen hard gewerkt om de winkel een frisse, open en uitnodigende uitstraling te geven.”

Dit wordt de 39e vestiging van Siebel Juweliers in Nederland en het tweede filiaal in Flevoland. De afgelopen weken opende Siebel Juweliers winkels in Sittard, Barneveld, Alkmaar en Amsterdam Gelderlandplein. Volgende week opent Siebel Juweliers een winkel in Nijmegen. Hierdoor stijgt het totaal aantal winkels nog voor deze zomer naar veertig door heel Nederland.

In de nieuwe winkel in Batavia Stad vindt u een brede collectie horloges, sieraden, trouw- en verlovingsringen; van klassiek tot modern en van gouden met diamant tot trendy zilver. Naast de eigen merken Siebel Signature, Jeunesse en Diamonde heeft deze winkel sieradenmerken in de collectie als Swarovski, Pandora, Shape en Mi Moneda. Ook worden horlogemerken als Seiko, Rochemont, Dutch Forces en Jacques Lemans aangeboden met exclusieve kortingen.

Over Batavia Stad Fashion Outlet
Batavia Stad Fashion Outlet is een premium outlet centre, gevestigd in Lelystad op slechts 40 minuten van Amsterdam. Batavia Stad Fashion Outlet is een unieke beleving met meer dan 100 prachtige winkels, relaxte cafés en heerlijke restaurants en is 363 dagen per jaar geopend. U vindt hier vele internationale modemerken, altijd met 30 tot 70% korting (www.bataviastad.nl).

Over Siebel Juweliers
Siebel Juweliers is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Met 39 vestigingen door heel Nederland en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk. Bij deze juweliersketen vindt u een brede collectie horloges, sieraden en trouw- en relatieringen. Siebel Juweliers staat bekend om de goede service en klantgerichtheid. De medewerkers worden als zeer deskundig ervaren en weten de klant altijd op de juiste wijze te adviseren in hun aankoop. Hierdoor worden klanten geïnspireerd om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te geven; een blijvende herinnering aan een bijzonder moment of een cadeau voor het leven. Kijk voor meer informatie op www.siebeljuweliers.nl/lelystad

BataviaStad
Adres: Bataviaplein 55A, 8242 PP Lelystad