Wat houdt de Siebel Juweliers Cadeaukaart in?
Verras jouw geliefde, partner, vriend of vriendin met een Siebel Juweliers Cadeaukaart. Met een cadeaukaart heb je altijd een passend cadeau! De kaart is verkrijgbaar in onze winkels en online en kan worden opgewaardeerd met een minimale waarde van € 5 tot een maximum van € 250. De Siebel Juweliers Cadeaukaart is te verzilveren in al onze winkels en webshop. De Cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop.
 
Hoe kan ik betalen met een Siebel Juweliers cadeaukaart?
Je kunt jouw bestelling bij ons betalen met een Siebel Juweliers Cadeaukaart door bij stap 2 “Betaalmethode” te kiezen voor de optie: Siebel Juweliers Cadeaukaart. Je kunt nu het kaartnummer invullen, deze kun je terugvinden op de achterzijde van de cadeaukaart. Vervolgens vul je de 5-cijferige pincode van de cadeaukaart in, deze is eveneens terug te vinden op de achterzijde van de cadeaukaart (rechtsboven de kaartcode, dit is een grijs vlak welke je dient open te krassen). Je kunt zelf bepalen welk bedrag u wilt afschrijven van uw cadeaukaart saldo. 

Heb je niet genoeg saldo op jouw cadeaukaart voor het hele bedrag? 
Geen probleem! Na het invoeren van jouw cadeaukaart kun je het resterende bedrag betalen met onze andere betaalmethodes (Ideal, Creditcard). Betalen met meerdere cadeaukaarten is ook mogelijk.

Restwaarde cadeaukaart
De Siebel Juweliers cadeaukaart of restwaarden van deze kaart zijn niet inwisselbaar voor geld. Aankopen welke voldaan zijn met een cadeaukaart kunnen, met inachtneming van de geldende voorwaarden, geretourneerd worden. Voor het bedrag dat voldaan is met de cadeaukaart, ontvang je weer een nieuwe cadeaukaart. 

De voorwaarden van de Siebel Juweliers Cadeaukaart:
- De Siebel Juweliers Cadeaukaart blijft waardevol, ook restantbedragen blijven geldig.
- De Siebel Juweliers Cadeaukaart is te koop en te verzilveren in onze winkels en webshop.
- Jij bepaalt de waarde! De Cadeaukaart kan in onze winkels opgewaardeerd worden met een bedrag van € 5 t/m € 250 en alles wat daartussen zit. 

Wil je een cadeaukaart opladen voor een hoger bedrag? Dan vertellen onze winkelmedewerkers je hier graag meer over. 
De Siebel Juweliers Cadeaukaart is 2 jaar geldig na aankoop en op elk moment inwisselbaar tegen artikelen verkrijgbaar bij Siebel Juweliers.
- De Siebel Juweliers Cadeaukaart of de restwaarde van de kaart zijn niet inwisselbaar voor geld. 
- Aankopen welke voldaan zijn met een cadeaukaart kunnen, met inachtneming van de geldende voorwaarden, geretourneerd worden. Voor het bedrag dat voldaan is met de cadeaukaart, ontvang je weer een nieuwe cadeaukaart. 

Het is ook mogelijk om meer Siebel Juweliers Cadeaukaarten aan te schaffen voor jouw zakenrelaties of medewerkers. Voor meer informatie neem contact op met onze klantenservice via 088-655 03 00.