Uitdagende meewerkstage Finance & Accounting

Uitdagende meewerkstage Finance & Accounting

Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

De afdeling

Voor de afdeling Finance & Accounting zijn wij vanaf februari 2017 op zoek naar een enthousiaste en energieke aankomend financieel professional die de huidige procesgang kan beschrijven, maar vooral voorstellen kan doen om verbeteringen door te voeren. Je komt te werken op de afdeling Finance & Accounting van het hoofdkantoor van Siebel Juweliers vlakbij Amsterdam Sloterdijk.

Je werkzaamheden

Je bent werkzaam op de afdeling Finance & Accounting en krijgt de kans met verschillende facetten van de afdeling in aanraking te komen. Concreet kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Begrip krijgen van de boekhoudkundige processen
  • Bereidheid om een deel van de werkzaamheden uit te voeren
  • Beschrijven van de huidige procesgang en deze vergelijken met maatstaven zoals Total Quality Management (TQM), LEAN en/of Six Sigma
  • Een advies geven voor de verbetering van de huidige procesgang en deze te onderbouwen met de financiële gevolgen van het invoeren van het advies


Wie zoeken wij?

Jij volgt een HBO of WO-opleiding op het gebied van Bedrijfseconomie of Accountancy en je bent op zoek naar een meewerkstage voor het 3e leerjaar. Je bent vanaf februari 2017 voor minimaal 5-10 maanden beschikbaar voor minimaal 32 uur per week. Je werkt graag in een dynamische omgeving, binnen de Retail is geen dag hetzelfde! Je neemt initiatief en bent proactief. Je hebt een doortastende en kritische werkhouding en schakelt gemakkelijk tussen werkzaamheden.

Wat bieden wij?

Stage lopen bij dé juwelier van Nederland. Bij Siebel heerst een open en informele werksfeer met korte en directe communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid. Bij Siebel is er ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. Kortom, een leuke, leerzame, dynamische plek om stage te lopen en je te ontwikkelen! Wij bieden een marktconforme stagevergoeding en natuurlijk aantrekkelijke personeelskorting!


Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV vóór 22 december 2016. Omschrijf in je sollicitatie duidelijk wat jij van Siebel verwacht, wat je interesses zijn en wat de eisen van jouw school zijn.

Je kunt je sollicitatie richten aan Sophia Wu (HR Stagiair) via sollicitatie@siebeljuweliers.nl .


Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Kijk voor meer informatie op onze website: www.siebeljuweliers.nl