Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 43 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

 

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een

Master Data employee (38 uur)

De functie
Als medewerker Master Data heb je een belangrijke rol. Je beheert het gehele assortiment van Siebel Juweliers in het ERP systeem. Je werkt nauw samen met onze Inkopers. Zodra zij een order hebben geplaatst, zet jij dit op order voor alle productgroepen: Horloges, Goud & Diamant en Zilver.
Je maakt nieuwe producten aan in het ERP systeem, compleet met gewicht, prijs, leverancier en foto. Je bent verantwoordelijk voor het invoeren, controleren, bewaken, opvolgen en goed laten keuren van inkooporders. Daarnaast maak je waar nodig verkoopanalyses van het assortiment en denk je mee over eventuele verbeteringen. Kortom: je bent verantwoordelijk voor de Master Data, dat moet goed zijn, omdat dit van invloed is op heel veel zaken. Je bent betrokken bij meerdere projecten / procesverbeteringen die er spelen omdat veel begint bij de Master Data. In deze rol val je onder de afdeling Logistiek en ben jij de eerste schakel in het proces van goederen bestellen tot het afleveren in de winkel.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar iemand die er van houdt met cijfers te werken. Je vindt het een uitdaging te zorgen dat de data correct is want je begrijpt dat dit een belangrijke basis is voor de organisatie. Je bent zeer nauwkeurig, accuraat en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast neem je graag initiatief en heb je een proactieve werkhouding. Het signaleren van knelpunten is jouw tweede naam en je komt graag met oplossingen ter verbetering. Je kunt je goed staande houden in een veranderlijke omgeving. Siebel is een zeer dynamische organisatie waardoor je af en toe snel moet schakelen. Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding
  • Je hebt 1 – 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt een zeer goede beheersing van Microsoft Excel
  • je hebt naast de Nederlandse taal een goede beheersing van de Engelse taal

Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland! Bij Siebel kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie. De cultuur is te omschrijven als informeel, collegiaal met korte en directe communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag je sollicitatie vóór 23 september a.s. via sollicitatie@siebeljuweliers.nl.
Je kunt je sollicitatie richten aan Sanne de Boer, HR Manager.

Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.