Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 44 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een

Junior Logistiek Coördinator m/v (38 uur)

De afdeling
De afdeling Logistiek is verantwoordelijk voor alle logistieke stromen van de 44 Siebel winkels en de webshop. De afdeling bestaat momenteel uit twaalf  enthousiaste medewerkers. Vanwege groei zijn wij op zoek naar een logistieke starter, die graag door wilt groeien en de potentie heeft om een volwaardig Logistiek Coördinator te worden. Ben jij 38 uur per week beschikbaar en vind je het een uitdaging om samen met het team te zorgen voor een soepele winkelstroom? Reageer dan snel!

Doel van de functie
In jouw rol als Junior Logistiek Coördinator ben je verantwoordelijk voor het A tot Z coördineren van logistieke activiteiten. Het doel van de afdeling logistiek is om de binnengekomen producten te controleren, te inventariseren en zo snel mogelijk verzendklaar te maken om verstuurd te worden naar de 44 winkels in Nederland. Daarnaast zorgt de afdeling continue voor een juiste (her)verdeling naar alle filialen toe. Als Junior Logistiek Coördinator sta je met je voeten in de klei en heb je de ambitie in de toekomst een leidinggevende en ondersteunende rol te vervullen. In verband met ploegendienst ben je bereid om in de avond tot 21:00 uur te werken  De volgende taken en verantwoordelijkheden behoren tot jouw takenpakket:

-          Inrichten en waar nodig verbeteren van logistieke processen en hier opvolging aan geven;
-          Verantwoordelijk voor het proces van binnenkomst goederen tot uitgifte van goederen naar de winkels (inventarisaties, artikelopmaak etc.);
-          Zorg dragen voor een zo optimaal mogelijke voorraadverdeling in de winkels
-          Verzorgen van een correcte artikelstroom tussen winkels;
-          Contacten onderhouden met leveranciers;
-          Samen met de Head of Logistics opvolging geven aan de beoordelingscyclus van de afdeling;

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een proactief en “hands-on” Logistiek talent, die structuur kan aanbrengen in de werkzaamheden en processen. Je hebt al enige ervaring opgedaan als stagiair/medewerker (coördinator) bij een logistieke dienstverlener en je hebt de ambitie om deze stap te gaan maken. Je weet de verantwoordelijkheden op de juiste wijze te delegeren en je zorgt voor een duidelijke voortgangsbewaking. Door jouw positieve instelling en door het stimuleren, coachen en motiveren van medewerkers haal jij het beste uit hen naar boven. Je krijgt er energie van om de afdeling naar een hoger niveau te brengen om zo mee te groeien met de organisatie. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen:

-          Minimaal een afgerond HBO opleiding, bij in een relevante richting (harde eis)
-          Kennis van algemene bedrijfsprocessen en bedrijfssoftware
-          Je bent nauwkeurig en detailgericht, werken met sieraden vraagt om een scherp oog
-          Je  woont in de omgeving van Amsterdam

Wat bieden wij?
Bij Siebel kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie. De cultuur is te omschrijven als informeel, collegiaal met korte en directe communicatielijnen. We bieden een marktconform salaris en natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijke personeelskorting!

Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag je sollicitatie vóór 15 december a.s. via sollicitatie@siebeljuweliers.nl.
Je kunt je sollicitatie richten aan Sanne de Boer (HR Manager).

Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.