Siebel Juweliers is dé juwelier van Nederland met maar liefst 43 winkels en een webshop. Met ons winkelconcept geven we dagelijks uiting aan de persoonlijke viermomenten van het leven. Hiermee inspireren wij onze klanten om zichzelf of een ander een mooi horloge of sieraad cadeau te doen. Leuke collega’s, mooie producten en een omgeving waarin iedere dag wel iets te vieren valt; werken bij Siebel Juweliers is een feest op zich!

 

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een

Junior Goudsmid (m/v) 38 uur

De afdeling
Als goudsmid kom je te werken op de afdeling Production & Repairs. Deze afdeling bestaat uit vier goudsmeden/ diamantzetters en vijf medewerkers die de werkzaamheden voor reparaties en producties voorbereiden en administratief vervolgen. Wegens vervanging van één van onze Goudsmeden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Taken en verantwoordelijkheden
Als Goudsmid bij Siebel Juweliers voer je alle voorkomende goud en zilver reparaties uit in de breedste zin van het woord. Als Junior Goudsmid heb je de kans om door onze ervaren Goudsmeden te worden opgeleid tot volwaardig (reparatie) Goudsmid. De werkzaamheden in het kort:

  • Het doen van alle voorkomende reparaties aan sieraden die in de winkels ter reparatie aangeboden worden
  • Het maken van seriematig productiewerk
  • Het adviseren van medewerkers op kantoor over de reparaties


Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Junior Goudsmid die zelfstandig maar ook in een team kan werken. Je bent betrouwbaar, secuur en je hebt een positieve en flexibele werkhouding. Je bent creatief in het vinden van oplossingen en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen als Goudsmid.
Daarnaast beschik je over:

  • Afgeronde opleiding tot Goudsmid (MTS Vakschool Schoonhoven afdeling goudsmeden);
  • Enige ervaring als Goudsmid is een pré 


Wat bieden wij?
Werken bij dé juwelier van Nederland met bekende merken zoals Martinshof, Desiree, Buddha to Buddha, Diamonde, Jeunesse, Ti-Sento, en Seiko. Bij Siebel Juweliers kom je te werken in een groeiende organisatie in een informele omgeving met korte en directe communicatielijnen. Wij bieden een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden zoals aantrekkelijke personeelskorting.


Geïnteresseerd?
Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV vòòr 7 november 2016. Deze kun je richten aan Sanne de Boer (HR Manager) via  sollicitatie@siebeljuweliers.nl .  Voor vragen kun je contact opnemen met Bernita Kruise (Manager Production & Repairs) via 088-655 03 99.
 

Het overhandigen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.siebeljuweliers.nl